Локо Русе с равенство в Тервел

0
Септември ’98 (Тервел) и Локомотив (Русе) завършиха наравно 2:2
Септември ’98 (Тервел) и Локомотив (Русе) завършиха наравно 2:2

Септември ’98 (Тервел) и Локомотив (Русе) завършиха наравно 2:2 в срещата си от V-ия кръг на Североизточната трета лига.

Домакините на два пъти повеждаха в резултата, но с головете на капитана Живко Парашкевов и на Мартин Георгиев „железничарите“ стигнаха до точката в мача.

През първата част играта бе по-твърда, прекъсвана често от фалове. Домакините от Тервел успяха да открият резултата в 24-ата минута.

След почивката и двата тима започнаха да играят по-открит футбол. Това позволи на русенските локомотивци да вдигнат оборотите и да пристиснат здраво своя съперник. Дебютиралият за Локо (Русе) халф Стефан Митев намери Живко Паракешкевов, който засече топката и я прати в мрежата за 1:1 в 58-ата минута. Десетина минути по-късно обаче тервелчани успяха да поведат отново, отбелязвайки втори гол.

В 80-ата минута при меле пред вратата на домакините топката достигна до Мартин Георгиев, който успя да се обърне и с левия крак да вкара за 2:2. В последните минути и двата тима имаха шансове, но резултатът остана непроменен.

„Не мога да не бъда доволен от спечелената точка. Борихме се мъжки на терена, а особено през второто полувреме успяхме да свалим топката на земята и да заиграем нашата си игра. Виждам израстване на младите футболисти, които налагам по-смело в първия отбор през този сезон. Радостен съм да ги видя, че вече играят със самочувствие и постигат резултати.

Като за първи мач с нашия отбор халфът Стефан Митев показа хубава игра и съм сигурен, че ще ни помогне много в предстоящите срещи. Заедно с Живко Парашкевов се видя, че оформят много силно звено в средата на терена, а това е важно за нашия стил на игра“, коментира след последния съдийски сигнал старши треньорът на Локомотив (Русе) Ивайло Кирилов.

Съставът на Локо (Русе) в Тервел: Радосвет Христов, Мартин Рачев, Борислав Джарнавлиев /Диян Руменов/, Огнян Брайнов, Мартин Иванов, Стефан Митев, Живко Парашкевов /капитан/, Мирослав Георгиев, Мартин Георгиев, Динко Станчев, Сонер Хюсеин /Александър Тошков/.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари