Крум Зарков: Регистрирахме една силна листа в РИК - Русе

0
Водач е Крум Зарков, втори е Пламен Рашев, а трета – Ивалинка Цанкова
Водач е Крум Зарков, втори е Пламен Рашев, а трета – Ивалинка Цанкова Видео: Русе Медиа

Коалиция „БСП за България“ регистрира в РИК-Русе листата си с кандидати за предстоящите парламентарни избори на 11 юли

Водач е Крум Зарков, втори е Пламен Рашев, а трета – Ивалинка Цанкова. В сравнение с вота на 4 април промяна има в четвъртата позиция – тя е за коалиционния партньор от АБВ Валери Иванов, информира Русе Медиа.

БСП за България“ в Русенско е готова за избори, заяви водачът Крум Зарков. Той определи листата като силна, с хора от различни области на компетенции – право, икономика, финанси, земеделие. В нея има 15 кандидати – 8 мъже и 7 жени, като най-младата кандидатка е родена 1994 г., а най-опитният – 1954 г.

„Надяваме се на едно истинско състезание на идеи, надяваме се Русе и областта да бъдат центърът на публичния дебат, защото именно това смятаме да направим – да занесем Русе в центъра на българската политика.

Посланията са такива, каквито русенци ги споделят за съжаление от години – необходим е чист въздух, хубав път, ясна образователна и икономическа инфраструктура, която да задържа хората тук и да се развиваме. Тези послания ние сме разработили допълнително с конкретни мерки и програми, които сме готови да започнем да прилагаме от първия ден на работата на новото Народно събрание“, заяви Зарков.

Той сподели, че въпреки честите избори БСП и партньорите им ще имат достатъчно добро представяне това ще допринесе и за по-голяма сигурност при формирането на правителство, от което България има нужда. Според Крум Зарков е напълно реалистично да имат по-добър резултат от изборите на 4 април, като разчитат много след отпускането на мерките да направят една кампания в свой стил – очи в очи с хората.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари