Крум Зарков: Хартиената коалиция няма да прерасне в правителствена

0
С въвеждането на смесено гласуване - с хартиени бюлетини и машини ще бъдат възстановени най-лошите практики от миналото, смята Зарков
С въвеждането на смесено гласуване - с хартиени бюлетини и машини ще бъдат възстановени най-лошите практики от миналото, смята Зарков Снимка: БГНЕС

С въвеждането на смесено гласуване - с хартиени бюлетини и машини ще бъдат възстановени най-лошите практики от миналото, смята Зарков

"С въвеждането на смесено гласуване - с хартиени бюлетини и машини ще бъдат възстановени най-лошите практики от миналото. Бюлетините са защитени, за разлика от разписките на машините, които ще се броят, за да се обяви резултат. Изборният процес завърши на миналите избори в 8:20 часа. Сега със смесено гласуване ще се върне среднощното броене".

Това заяви в коментар за "Първа точка", цитиран от Дневник, служебният правосъден министър Крум Зарков попитан за промените в Изборния кодекс, които бяха гласувани на второ четене на среднощно заседание на комисията по правни въпроси с мнозинство от депутатите от ГЕРБДПС и БСП. Депутатите върнаха хартиените бюлетини, заличиха район "Чужбина" и увеличиха броя на избирателната комисия. 

"Хартиената коалиция е ситуационна коалиция, тя не може да прерасне в правителствена. Нито една от партиите няма интерес от това. Това я прави особено вредна, хем не може да създаде правителство, хем може да обърка процеса, с който да се излъчи ново легитимно такова. Не е хубава тази работа", заяви Зарков.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    2
    Народа
    "Хартиената коалиция" това е ДСарската коалиция на статуквото, на Мафията! ОПГ ГРОБ=ДПС+БКП! Никога повече във властта тези антибългарски крадци на Народа!!!
  • 3
    1
    123
    Как само наричат "лоша практика" мафиотското превземане и опустушаване на държавата...
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари