Мартин Димитров: Промените, които направи ЦИК, са скандални

1
Иначе казано, няма машинно гласуване, заяви Мартин Димитров от „Демократична България“
Иначе казано, няма машинно гласуване, заяви Мартин Димитров от „Демократична България“

Иначе казано, няма машинно гласуване, заяви Мартин Димитров от „Демократична България“

„Промените, които направи ЦИК са скандални. Хартиените бюлетини се броят една по една. Въведе се и разписките от машините да не се броят машинно, а също една по една. Иначе казано, няма машинно гласуване. Това, което бе направено, е да няма записано в протокола колко са гласували хартиено и колко машинно, а ще бъде общо число, което може да доведе до злоупотреби. Няма да има никакъв начин да се направи проверка“, това каза Мартин Димитров от „Демократична България“ в студиото на „Твоят ден“ по NOVA. Той допълни, че това се прави нарочно.

Политикът коментира защо се провали влизането на България в еврозоната. ГЕРБ, ДПС, БСП и „Възраждане“ целенасочено провалиха датата 1 януари 2024 година. От тези партии провалиха заседанието на Икономическата комисия, като не дойдоха“, заяви Димитров. "Заради ДБ няма неприет законопроект", каза той.

Димитров анализира и инфлацията в страната. По негови думи има само една институция, която може да защити конкуренцията и това е КЗК. „За съжаление КЗК е тотално неефективна“, допълни той. Димитров каза, че комисията може да санкционира търговците. Той допълни: "В години, в които данъчните власти на направили хиляди проверки на място, КЗК има нула проверки на място. Как ще хванеш когото и да било в нарушение."

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари