Костадинов: Или "Възраждане" ще управлява, или останалите ще унищожат България

4
По думите му резултатите на "Възраждане" според социолозите винаги са двойно по-ниски от реалните
По думите му резултатите на "Възраждане" според социолозите винаги са двойно по-ниски от реалните Видео: NOVA

По думите му резултатите на "Възраждане" според социолозите винаги са двойно по-ниски от реалните

Ще гласувам за бъдещето на България чрез "Възраждане". Имаме две алтернативи - или ние управляваме България, или всички останали други унищожават страната ни, както през последните 30 години.

Това коментира за "Твоят ден" лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов, предава NOVA.

Според него новината за признаването на цар Самуил е отпреди 3 години, но той не очаква РСМ да включи българите в Конституцията. "Вдигането на ветото е национално предателство срещу българския интерес. Не получихме подкрепа от нашите европартньори по казуса с Македония и работиха срещу нас", смята той. И допълва, че "Български възход" няма да вземе повече от процент подкрепа.

По думите му резултатите на "Възраждане" според социолозите винаги са двойно по-ниски от реалните. "Проучването ни е винаги на повече 1000 човека. Пускаме анкета чрез студенти социолози. Прави се в страната, на извадка от населението. Социологията служи единствено и само за ориентация", заяви Костадинов.

Той потвърди, че "Възраждане" са били търсени за коалиционен партньор, но те имат ясна програма с приоритети и не отстъпват от нея. "Ако не управляваме, няма да е проблем да съберем 500 000 подписа за референдум за членството ни в НАТО", обяви лидерът на "Възраждане". И уточни, че действително в партията са решили да нямат гражданска квота.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    9
    реалист
    Новият Калигула...
  • 4
    8
    Драганов
    Костадинов гласува заедно с мафията ГЕРБ в парламента, апреди две години беше по площадите, редом с ПП и ДБ. Този политически шизофреник и самозабразвил се лумпен не е способен за нищо друго, освен да строи вили с партийни средства, както направи със своята вила в село Константиново, Варненско. Пак от Възраждане бяха против ваксини и организираха протести, а пък самите те бяха ваксинирани. И пак от Взъраждане гласуваха заедно с ДПС и Делян Пеевски, а уж са срещу турци и цигани. Много ми приличат на Атака, ама ще изчезнат по-бързо от нея.
  • 6
    7
    Болен Лидеров
    Това умопобъркано плямпало Костя Копейкин няма ли кой да му сложи усмирителна риза и да ги тикне на 4-ти км или в Карлуково?! Ако пак ще ни пробутват начело в листата на Възраждане-Русе "известният русенски психолог" (ха-ха-ха) Милен Боев, далеч по-известен с мутренско-бияческото си минало като бивш бовигард и член на Атака, съюза на Расате , БНРП и разни други неуспели националиситчески партийки, по-добре изобщо да не се регистрират за изборите.
  • 0
    6
    ЗАКРИВАЙ
    "И уточни, че действително в партията са решили да нямат гражданска квота." Единствената партия без гражданска квота. Каква страхотна възможност за "участие" на гражданите в управлението хахаха. Няма други такива дебили на партийния небосклон. Иначе референдум щели да правят с идеята да дадат власт на народа да взема решенията, ама пък премахнали единствения начин обикновен гражданин да влезе в парламента с тяхната партия. Явно ги е страх, че може да влезе някой некомпрометиран извън техния контрол.
  • 1
    5
    Г-н Костадинов е решил
    да се записва доброволец във военния отряд ВАГНЕР и да воюва срещу украинските евреи неонацисти ! Предлагам да организираме спонтанен митинг и да не допуснем това. Кой ще спаси България ? Какво ще стане , ако случайно го ранят там ?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари