Костадин Костадинов: Депутати от БСП ще гласуват срещу правителството

0
Оставка и да ходи на нови избори наесен, призова лидерът на "Възраждане"
Оставка и да ходи на нови избори наесен, призова лидерът на "Възраждане" Снимка: Булфото

Оставка и да ходи на нови избори наесен, призова лидерът на "Възраждане"

Лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов заяви категорично пред Bulgaria ON AIR, че действащото управлението на страната трябва да приключи.

"Вместо да продължават агонията, ако имаха чест и достойнство в управлението, досега трябваше да са си подали оставката и да отидем на нови избори наесен. Това е единственият начин да прекратим политическата криза, в която ни вкара това некомпетентно и корумпирано правителство", подчерта той.

Костадинов очаква денят на гласуването на вота на недоверие да премине нормално. А по думите му управляващите са започнали да демонстрират все по-голяма арогантност.

"Изпускайки мнозинството, започнаха да си изпускат и нервите, в резултат на което станахме свидетели на много грозни сцени и цинични реплики", посочи лидерът на "Възраждане".

Костадинов сподели подозренията си, че депутати от БСП ще гласуват срещу правителството. Надявам се, че в БСП все пак са останали двама-трима народни представители, които да направят така с вота си, че да реабилитират отчасти тази партия, отбеляза лидерът на "Възраждане".

И добави, че на следващите парламентарни избори БСП ще има сериозни проблеми с влизането в Народното събрание.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    1
    Този фашист...
    Този надут пуяк не е добре. БСП ще влязат в парламента /макар, че не съм за тях/, но този фашист да не дрънка много щото неговото място не е много сигурно. Да не стане "тя танцува само едно лято" /вж. Волен Сидеров/.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари