Костадин Костадинов: Отиваме на нови избори

0
Най-доброто решение в момента е правителството да подаде оставка, заяви лидерът на "Възраждане"
Най-доброто решение в момента е правителството да подаде оставка, заяви лидерът на "Възраждане" Снимка: БТА

Лидерът на "Възраждане" призова правителството за оставка

Най-доброто решение в момента е правителството да подаде оставка. Още в началото на мандата му беше ясно, че четворната коалиция е порочно зачената и обединена само и единствено от интереси. Това каза лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов по време на отворени срещи с граждани в страната, съобщи пресцентърът на партията, посочи БТА.

Правителството със своите решения показва от първия ден, че не мисли за българския народ. Ето защо най-доброто решение е то да се оттегли, за да започнат да се решават кризите, създадени от самото правителство, посочи Костадинов.

Отиваме на нови избори, в което няма нищо страшно. Напротив, това е най-правилното към момента и ще подейства като лекарство за оздравяването от политическата криза. Те са единственото решение, с което ще сложим край на този некомпетентен и лъжлив управленски режим и ще започнем да прилагаме политически решения за справяне с кризите, коментира лидерът на "Възраждане".

Всякакви палиативни мерки като правителство на малцинството, кражба на депутати от една партия, които да подкрепят друга, договорки с ГЕРБ и ДПС, засилват агонията, показват деградацията на българското управление и ни връщат обратно в 90-те години, в безвремието на Беров. Само че сега сме в безвремието, агонията и деградацията на Петков, каза още Костадинов, цитиран от партийния пресцентър.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    2
    джони уокър
    Абе ще им се ама да видим.
  • 5
    1
    русенец
    Коце, само ти не си се пробвал да ни управляваш. Ама то толкова паплач ни се изреди, че може и да не усетим, че и ти си ни онодил.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари