"Възраждане" поиска оставката на правителството

5
Костадин Костадинов призова и за предсрочни избори
Костадин Костадинов призова и за предсрочни избори

Отечеството ни е в опасност, заяви Костадинов

В декларация от парламентарната трибуна лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов поиска оставка на правителството и предсрочни избори.

Като причина той посочи, че кабинетът не се справя с управлението на страната:

"Време е да говорим за истината, а истината е, че нашето Отечество е в опасност. Ръководена от немощно, безидейно, тежко зависимо и управленски напълно импотентно правителство, то потъва в дълбокото блато на конституционната и политическа криза, завещана още от предишното управление на ГЕРБ и т.нар. патриоти. Ето защо е време за следното: оставка, нови избори, на които българският народ да се яви като референдум за своето бъдеще", заяви той, цитиран от БНР.

Костадинов се обърна с въпрос към премиера, министъра на вътрешните работи и шефовете на служби дали имат информация колко членове на полка Азов са влезли в България. Повод за запитването стана твърдението му, че зачестявали случаите, в които украински граждани заплашвали български.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -6
    4
    До 3
    Помогнете на Копейкин да сбъдне мечтата си като губернатор на руската губерния Одесос/Варна/
  • 10
    3
    Само така!
    С теб сме, Коце, ДЕРЗАЙ! Цялото ми семейство и приятелите ми ще те подкрепим на изборите!
  • -3
    2
    SORRY
    Пази боже ,от такива хора.Тръпки ме побиват като го видя тоя..
  • -16
    1
    Eliyana
    Здравейте, аз съм финансист, който предлага съдействие при заемане на пари между физически лица в краткосрочен и дългосрочен план, вариращи от 5 000 до 5 000 000 лв. за 48 часа при лихва от 2% годишно. Офертата е валидна и се приема само в Люксембург. За връзка: [email protected]
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари