Корнелия Нинова: Г-н Радев, вие вече не можете да бъдете морален съдник!

0
Президентът с право критикува ПП - ДБ, но удобно пропуска частта, която го касае пряко, написа лидерът на БСП
Президентът с право критикува ПП - ДБ, но удобно пропуска частта, която го касае пряко, написа лидерът на БСП Снимка: Фейсбук

Подмяната на изборите е грубо посегателство срещу националната сигурност, написа лидерът на БСП

"Президентът Радев има право да критикува "Продължаваме промяната - Демократична България" за част от изтеклите разговори, които са шокиращи, но удобно пропуска онази част от тях, които го касаят пряко." Това написа във Facebook профила си лидерът на БСП Корнелия Нинова.

"От записите става ясно, че "Продължаваме промяната" и г-н Радев са правили "ала бала схема за изборите", че цялата държавна машина е работила за тях, и че ако народът бъде оставен да гласува свободно, те ще имат между 7 и 10%", допълва тя.

"Господин президентът днес подчерта, че е призван да пази националната сигурност и Конституцията. Подмяната на изборите е грубо посегателство срещу националната сигурност. А Кирил Петков стана министър в нарушение на Конституцията с протекцията и амнистията от президента. Така, че г-н Радев, вие вече не можете да бъдете морален съдник. Вие създадохте проблемите в държавата и няма как да сте част от тяхното решаване", написа лидерът на БСП.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    2
    Наистина
    За г-н Радев не знам ама ти и другите народа ще ви измете от лукса който само ползвате без грам да дадете нещо .мърши ще си останете от 30 години само лъжите .Ама сега си намерихте майстора туй не вие нито Желев .Стоянов или Плевнелиев.
  • 7
    1
    корнелче,
    скрий се батьовата, че ептен скапа 130 годишна партия! радев не ти е подлогите във висшия ти партиен съвет! аре бегай, че кат гледам на другите избори ептен ще се утечете в канала!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари