Кой е тоя, дето се натиска да се здрависа с Бойко?

1
От първи дубъл не се получиха нещата
От първи дубъл не се получиха нещата

Посещението на Борисов в Ню Йорк на асамблеята на ООН, на която по правило присъства само президентът на България, предизвика вълна от коментари в мрежата, повечето от които откровено подигравателни.

Десетки пъти бе повторено, че Борисов е водил със себе си асистентка, която да го снима.

„От видеозапис на ООН се вижда как Борисов опитва да размени няколко думи с президента преди началото, но дама от протокола решително му препречи пътя с разперени ръце и той се върна обратно в залата. След закриването на заседанието премиерът, както сториха и редица други участници, се поздрави първо с Ники Хейли, а след това с решителен замах подаде ръка и на Доналд Тръмп. Двамата размениха няколко думи, заснети със смартфон от дама от екипа на Борисов. Веднага след това той прегледа записа, направен от неговата сътрудничка ”, пише Дневник и предоставя фотоси в потвърждение.

Повечето българи смятат, че Доналд Тръмп въобще не знае кой е Бойко Борисов и за какво се бори. От своя страна, българският премиер стана за смях с напористите му опити да се снима до президента на САЩ. Грозно и унизително е всичко което видяхме днес, но до голяма степен за това допринесе и поведението на Бойко Борисов.

Хората видяха резила на българския премиер и не пропуснаха да се пошегуват по темета с пиар акцията на сезона. Представяме ви част от коментарите, публикувани  в новинарските сайтове.

От Костово време, когато работите в държавата не вървят, се търсят външни изяви за вдигане на имиджа в очите на …слепите. Случаят с Борисов е малко по-сложен. На него му е нужно да се снима с държавни лидери, за да поддържа собственото си самочувствие, че наистина става за премиер. Ами не става – ако ще и с марсианци да се ръкува, не става!

Гай Баньо е готов да се просне върху банката и да нацелува седналия Тръмп. Ей на такова самоунижение не се е подлагал нито един друг премиер!

Дама от протокола решително му препречила пътя. Ха, ха, ха! Унижение от всякъде.

Оня дори не си позволи да се изправи при поздравяването си с милиардера Борисов, който между другото е и по-богат от него!?!Недопустимо…

Боже, доживяхме!!! Утре всенародни спонтанни тържества, поздравителни телеграми от възторгнати граждани, трудови колективи и мазнещи се кметове до двореца, пардон до Министерския съвет.

Е, то е ясно, че Тръмп въобще не е разбрал кой е точно пък тоя сега, а и дълбоко се съмнявам изобщо да знае, че държава България съществува. А пък Борисов си прави тъп ПР.

Абе КОЙ е тоя русия дето се натиска да се здрависа с Бойко ???

От първи дубъл не се получиха нещата.

На него премиерът изглежда жалък, приведен и изгърбен. Въпреки,че стои на крака, изглежда по-нисък от седящия. Изглежда като прислужник, а Големият началник дори не благоволява да се понадигне от стола при подадената ръка.

Следва втори дубъл и нов опит да се заснеме кадър, който да бъде пласиран за медийна употреба.

„Как е? Този път стана ли, или пак да опитам?“ – пита той преводачката, която заснима.

„Малко по-добре, но пак не е това, което трябва да бъде“ – отговаря госпожицата.

„Айде стига толкоз, че и на тях им писна от мене.“ – тюхка се премиера. Всеки път ме питат: “ Who, the fucк you were?“. Toва какво означава?“

Комплексарщина плюс грандоманщина – удивително лоша и пагубна за България комбинация. Срам за държавата, срам за самите гербаджии, щото и сред тях има читави хора, да не си кривим душите!

Толкова некадърна снимка не съм виждал. Така ли се снима ве, чоджум, от дясната страна, в гръб на ръкостискането? Този фотограф направо да си изяде дипломата, ако има такава. При такива срещи фотографът застава от ляво, така че да обхване самото ръкостискане, защото по фотографията от начина на ръкостискането се правят много важни заключения. Ма кво ли да обяснявам на тукашните ,,умни,, тролчета. Тях ге кефи, че на снимката нашият премиер изглежда като прислуга. Дори и Радев да беше на мястото на Борисов, така изтипосан пред Тръмп, същото щях да напиша.

Герберските сервилати да посъветват вожда си да не си мие ръката, с която се здрависа с Тръмп. А като се прибере, да тръгне на турне из страната, да протяга ръката си да я миришем и целуваме-така всички ще имаме чувството, че сме се докаснали до Тръмп.

Много приятна фотосесия си направи премиера – нужно ми беше време да приема, че не се е разпищолил в неква нашенска кръчма, а в Ню Йорк.

Кукувица кука на зелена бука, се пееше в една народна песен. Ку-ку!

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари