Когато данните крещят, ще замълчат ли антиваксърите?

0
Докато други държави се канят да понижат статуса на ковид от пандемия в епидемия, ние се сблъскваме челна с айсберга на Петата вълна
Докато други държави се канят да понижат статуса на ковид от пандемия в епидемия, ние се сблъскваме челна с айсберга на Петата вълна Снимка: БГНЕС / Архив

9996 нови заразени! Броячът е спрял предвидливо навреме. За да не бъде числото петцифрено...

И 161 починали.

Когато данните крещят, ще замълчат ли антиваксърите?

Ще осъзнаем ли като общество какво ни се случва и как сме се разголили и разпищолили очи в очи с него?

Докато други държави се канят да понижат статуса на ковид от пандемия в епидемия, ние се сблъскваме челна с айсберга на Петата вълна. А от този айсберг засега се вижда над повърхността само една малка част. Но и тя е достатъчна, за да разбие на трески новия план на властта за реагиране спрямо ковид. Именно за реагиране, за постфактум действия. За тичане след събитията.

Ние десетилетия това правим - тичаме след събитията, гонейки вятъра. Но няма страшно. Сега властта ще слуша Мангъров. Той ще я посъветва какво да се прави. И ние ще продължим на нашето паянтово "Титаниче" да разместваме мебелите на палубата, дори когато сме се натресли със страшна сила в айсберга на Петата вълна.

Проф. Николай Слатински

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    3
    darkaveng
    Николайчо, Слатински? Кои данни "крещят", и какво "крещят"? И дали са верни? Кой, кой да ни каже? "Английските учени"? Аре, у лево! P.S. Къде се загуби сезонният грип?
  • 3
    2
    Всичко е по сценарий
    Убеден съм, че „данните“ се завишават и манипулират умишлено, само и само управляващите да се докопат до еврогейските пари за „справяне с пЛандемията“!
  • -1
    1
    Бил Г.
    Коя държава е понижила до епидемия!? Даже напротив засилват мерките с 90% вакс. Рекорди има навсякъде. Излизайте от хипноза вече и признайте че тези течности не действат. PS има анти-ковид ваксъри
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари