Катафалка помогна на катастрофирал шофьор

0

Турски камион катастрофира на магистрала „Марица“ близо до гр. Любимец.

Произшествието е станало около 11,30 ч. днес. Движещият се по посока на Любимец тир внезапно се отклонил вдясно от пътя и преобърнал, съобщава очевидец, предаде "Старият мост".

Оказали се на мястото на катастрофата пътници веднага слезли от колите си и се притекли на помощ на шофьора, пише "Старият мост".

Двама мъже успели да го издърпат от кабината през предното стъкло. Пострадалият турски водач бил адекватен, но постепенно започнал да губи сили. Граждани позвънили на 112, но 20-25 минути след катастрофата не пристигнала нито линейка, нито полицейска патрулка.

Тогава пътуващият към Свиленград шеф на траурната агенция „Кратос“ Карчо Карчев го качил в погребалната кола и отпрашил към свиленградската болница, където турският шофьор бил настанен в хирургическото отделение.

Пациентът е само с охлузвания и натъртвания по тялото и главата, няма опасност за живота му, каза дежурният лекар д-р Карамфилов.

Засега не е ясно каква e причината за катастрофата. Предполага се, че пътуващият от Турция шофьор или е заспал зад волана, или е отклонил вниманието си.

Интересен факт е, че в катафалката е имало мъртвец, когото погребалният агент карал от Пловдив за Свиленград.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари