Каракачанов: Ако напуснем коалицията следва дестабилизация на държавата

0
Ще говорим толкова пъти, колкото се налага
Ще говорим толкова пъти, колкото се налага

От време навреме има прибуксувания в коалицията по отношение на законодателните ни инициативи

Това предизвиква неизбежно нашата реакция. Би следвало нашата обща програма да се изпълнява, каза председателят на ВМРО Красимир Каракачанов в предаването"Беновска пита" по Канал 3.  

"Ситуацията в държавата е сложна и напрегната. В тази ситуация виждаме, че партньорът обръща гръб. Ако напуснем коалицията обаче следва дестабилизация на държавата. Би следвало в нормален разговор да изясним тези неща. Ще говорим толкова пъти, колкото се налага", каза Каракачанов. 

Лидерът на ВМРО продължава да настоява за създаването на структури на гражданското общество - доброволни отряди, които да подпомагат за справянето с битовата престъпност.

Основен проблем продължават да са гетата. Политиците трябва да спрат да се страхуват, че нещо не се харесва на "една секта, наречена "либерали", смята Каракачанов и направи препратка към бунтовете в САЩ. 25 години всички политици не държали на образование трудова заетост в гетата. Според Каракачанов те са употребявани по време на избори. Той открива все по-нарастваща агресивност в това население и никакво желание за образование и труд. Призна, че има стъпки в последните години това да се промени. "На последния коалиционен съвет имаме уверение, че стратегията ни за гетата ще стигне пленарната зала", допълни той. 

"Не се притеснявам от познанството си с Бобокови. Няма от какво да се страхувам. За мен са достойни хора, но ако са направили нещо, трябва да си носят последствията", завърши Каракачанов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари