Как сте, пиете ли си съботното кафе в рахат?

6
Снощи българската полиция извършваше немислими неща над обикновени хора.
Снощи българската полиция извършваше немислими неща над обикновени хора. Снимка: Лидия Делирадева

Как сте, летувате ли?

Пиете ли си съботното кафе в рахат и спокойствие? Снощи българската полиция извършваше немислими неща над обикновени хора. Вместо да защитават старците по селата, които живеят в страх за живота си и за жълтите си стотинки, полицаите снощи влачеха хора зад колоните на Министерски съвет, събаряха ги на земята и ги пребиваха.

По петима полицаи ритаха, включително и в главата, по един паднал човек.

Българският полицай не може да тича, защото е затлъстял и охранен, тежат му шкембето и паласките, с очите си видях как се тресат и се задъхват вчера. Но българският полицай може да рита беззащитни и невъоръжени хора, паднали на земята.

Очевидно такива са инструкциите. Не да ни пазят, а да ни пребиват. Чест прави на Мартин Карбовски, че е качил видеата, вижте на официалните му страници.

Питам ви, кога ще излезете? Пред телевизора ли чакате да се случи чудото? Или ще излезете, само ако пребият ваш син, дъщеря, майка, баща?

Знаете ли, че заплатите на българските полицаи ги плащаме ние? За да ни ритат по улиците? Аз съм жена и е срам, че задавам този въпрос: кога ще излезете, български мъже? Летувате ли? Лайквате ли без да мръднете? Треперят ви гащите ли? Имате ли изобщо нещо останало в гащите или вече не сте мъже?

Лидия Делирадева

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари