Защо гражданите да спазват законите когато полицията си прави каквото поиска?

3

Полицаи нарушават правилата за движение, за да си купят кафе

В десния ъгъл, под знака за пешеходна пътека може да видите двама полицаи от СДВР, които си купуват кафе. Малко по-напред можете да видите как са паркирали, за да слязат и да си купят кафе. Пред тях има още една патрулка. Пият кафе хората и си говоря.

ЗДвП: Чл. 98. (1) Престоят и паркирането са забранени:

1. на място, където превозното средство създава опасност или е пречка за движението или закрива от другите участници в движението пътен знак или сигнал;

2. до престояващо или паркирано пътно превозно средство от страната на движението;

Сега питам как се очаква гражданите да спазват правилата когато полицията си прави каквото поиска? Въпрос към пътна полиция, ще санкционирате ли тези нарушители на ЗДвП?

Диана Русинова

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 10
    1
    русенец
    Елате пред КАТ да видите какво чудо е! Тези шапкари е добре от време на време да ги прочистват, да имат изпити по правилник примерно, че изобщо не ебават да го спазват.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари