Как си ги представят нещата дебилите в управлението

4
Лелче, аз точно не знам ти къде мислиш, че се намираш, ама времето на комуниЪма и изходните визи отдавна свърши
Лелче, аз точно не знам ти къде мислиш, че се намираш, ама времето на комуниЪма и изходните визи отдавна свърши Снимка: БГНЕС

Аз не знам как си ги представят нещата дебилите в управлението – но ако решат да карантинират българите от чужбина, завърнали се в България, а не карантинират други туристи – това е дискриминация и нарушение на човешките права, освен, че в това налудничаво предложение няма грам разум.

И не знам дали си дават сметка въпросните плазмодии, че освен, че си режат собствения клон на туристическо перо за лятото (защото българите от чужбина общо взето ще им покажат среден пръст и няма да дойдат до бг Черноморието, а ще отидат на Таити или Малдивите или на Адриатика или Средиземно море.) Но някои, на които им се налага да се върнат, със сигурност ще съдят държавата до дупка за дискриминация, особено ако пък са с двойно гражданство. Не знам как си ги представят тези работи малоумните министри на герб.

Същото се касае и за опитите на Ангелкова да налага туристически диктат на българите с карантини – ако ходят в Гърция или Турция на почивка. Лелче, аз точно не знам ти къде мислиш, че се намираш, ама времето на комуниЪма и изходните визи отдавна свърши. Ти в лицето на правителство не можеш нито да ограничаваш личния избор за придвижване нито да го наказваш с карантина като някоя затворническа надзирателка. Не знам дали се сещаш, че това е противоконституционно и престъпно и че си навличате още по-големи проблеми, защото ще бъдете освен орезилени и съдени.

Татяна Кристи

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари