Изповедта на една абитуриентка по време на пандемия

0
Провалените мечти на един зрелостник
Провалените мечти на един зрелостник Видео: Канал 3

Вижте какво сподели зрелостник, чиито мечти са се променили заради коронавируса

"Отлагахме датата за бала и отменихме резервациите, някои ще учат чужбина. Имам рокля, тя седи на закачалка вкъщи и чака да бъде облечена. Кавалер не мислех да имам, нямам много момчета в училище. Ще бъде доста женски бал. Подготвям се за матурата с тези от предни години, използвах времето на карантината да препрочета доста от произведенията".

Това каза зрелостникът Мария Вълова от НГПИ "Свети Лука" пред камерата на Патарински LIVE.

"За матурата по пластична анатомия взех стар учебник от леля ми. Учителката ни по история на изкуството направи ежедневни консултации с цел преглед обширно на материала.  Мечтаех да уча в Италия, но заради пандемията няма да мога, сега обмислям да уча в Техническия университет дизайн. От своите съученици научих какво е да бъдем екип", допълни тя.

"Скулптурата и пространствения дизайн са ми любими. Странно е усещането да няма никой в училище. Специалността ми даде възможност да погледна към голямата си мечта да уча продуктов дизайн. При пространствения дизайн се запознаваме и с 3D пространството.Различно е да учиш присъствено – другарчето може да ти помогне", обясни абитуриентката.

"Имам страхотни моменти от това училище, тук прекарах най-хубавите си години", каза пък завършилата Илиана Симеонова. След това тя взе микрофона, за да влезе в ролята на репортер и зададе няколко въпроса на своята приятелка. Какво си казаха двете момичета, вижте във видеото.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари