Ученичка обвини мъж от село Горно Краище в изнасилване

1
Посоченият като изнасилвач е криминалнопроявен и осъждан​
Посоченият като изнасилвач е криминалнопроявен и осъждан​

Посоченият като изнасилвач е криминалнопроявен и осъждан​

17-годишна ученичка от Разлог вдигна полицията в града на крак в издирване на насилник, пише Struma.com. Момичето съобщило, че вчера около 14:00 часа била заведена насила в къща на улица "Гоце Делчев", където 30-годишният Юсуф В. от белишкото село Горно Краище я изнасилил, употребявайки сила и заплахи за живота и.

Уличеният в изнасилването е задържан незабавно. Случаят е докладван на прокуратурата, откъдето започват разследване. Посоченият като изнасилвач е криминалнопроявен и осъждан, а ученичката е отличничка в местно училище.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 15
    1
    ДЕНИЦА
    Крумови закони трябва,иначе ще продължават изродите .....
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари