Ученичка от Русе организира масово бягане в италианско училище

1
Целта на акцията е да се съберат средства за борба със съвременното робство и трафик на хора
Целта на акцията е да се съберат средства за борба със съвременното робство и трафик на хора Снимка: Facebook

Целта на акцията е да се съберат средства за борба със съвременното робство и трафик на хора

Млада русенка организира масово бягане в италианско училище с благотворителна цел. Възпитаничката на МГБаба Тонка“ Цветелина Милкова, която в момента е ученичка в Италия, ще направи там 12-часово бягане в училище за събиране на средства за борба със съвременното робство и трафик на хора.

"Утре, 07.04.2024 година, аз и трима мои съученици ще организираме 12 часово бягане в училище за събиране на средства за борба със съвременното робство и трафик на хора. Събитието е изцяло организирано от ученици, ще имаме над 50 участника, като това, което ни обединява е каузата - работим с голяма организация - Stop the Traffik, която организира събития като това по целия свят и дарява средствата. Трафикът на хората и робството звучат като проблеми от миналото, но за жалост в днешно време броят на хората, лишени от свобода и принудени да работят в лоши условия е по висок от когато и да е било.

Като организатор и участник, аз ще прекарам 12 часа редувайки бягане с организация на участниците и зареждането на пунктовете с храна. Това, от което се нуждаем обаче, са спонсори. Не е нужно да дарявате много, но ако вярвате в каузата, в правото на всеки сам да решава за собствения си живот и бъдеще, то можете да ни подкрепите. По-долу ще сложа линка за даряване, като може да решите да допринесете с малка сума за всяка обиколка, която моят отбор прави за тези 12 часа. Всяка помощ ще бъде оценена! Ако не можете или не искате да дарите, би било изключително полезно, ако споделите поста ми или го изпратите на познати, които биха искали да се включат в инициативата. Благодаря!

Това отдолу е линкът, с който можете да заявите, колко ще дарите за обиколка. Моето име на латиница е Tsvetelina Milkova, така ще ме намерите, а ориентировъчният брои обиколки, които ще направя, са 20."

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    1
    изненадан
    помислих че са хукнали за балончета с газ.....към съседният нон стоп като нашите ама не било така,добре е....
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари