Изненада за СкандаУния в Русе

1

Изненада за СкандаУния изпълнител Тото – торта на сцената на турнето.

Лъчо и Тото от СкандаУ - противници на терена, дует на сцената

Тази вечер публиката в Русе, заедно с любимите български изпълнители от турнето Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour, изпя “Happy Birthday“, за да поздрави Тото от СкандаУ. VenZy направи BOYCOTT срещу жегата в крайдунавския град и поднесе на сцената торта - изненада, тайно подготвена от семейството на СкандаУния изпълнител.

Преди 26 години Йонислав Йотов - Тото се е родил във Враца, а малко след това е открил и първото си хоби – футбола. От ранна възраст той започва да прекарва цялото си свободно време на игрището, до такава степен, че на майка му се налага да постави ултиматум на младия талант – тренировките могат да продължат само, ако Тото тръгне на училище. С течение на времето футболът се превръща от хоби в професионална кариера. Той заема позиция на дясно крило в отборите „Левски“ и „Славия“, докато не получава контузия, която прекратява футболната му кариера. Борбеният дух и позитивизмът на изпълнителя му помагат да открие втория си талант, именно музиката. Интересен факт е, че преди да стъпи на сцена с дуетната си половинка Лъчо, те са излизали на футболния терен от страната на противникови отбори. Днес СкандаУ пишат авторски текстове, които можем да чуем не само в песните на дуото, но и в хитове на други известни изпълнители.

Изпълнителите от турнето на Coca-Cola и The Voice, а именно DJ Doncho, VenZy, балет Nova, Пламен и Иво, Михаела Маринова, DARA, Михаела Филева, Pavell & Venci Venc', Тита, Криско, както и Кристиан Костов, пожелаха на Тото и дует СкандаУ да не спират да чупят бариери.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари