Пътуващото автокино стигна до Русе

0
Прожектират четири български филма в квартал "Дружба"
Прожектират четири български филма в квартал "Дружба"

Прожектират четири български филма в квартал "Дружба"

Автокино в Русе ще представи четири съвременни български филма на паркинга на търговска верига „Кауфланд“ в кв. „Дружба“. Днес от 20:30 ч. зрителите ще могат да гледат „Диада“, а от 21:40 ч. – „Уроците на Блага“. Утре, 21 април, първата прожекция ще е на филма „Пулсът на танца“ от 20:00 ч., а втората – на филма „Чума“ от 21:50 ч.

Автокиното е основано през 2015 г. и оттогава има над 18 национални турнета, припомнят организаторите на кампанията.

Автокино се гледа от автомобил, на екран с големите 5 м х 10 м и на височина от земята 2 м. Звукът се приема от радиото в автомобила на съответната честота за града изписана на екрана в деня на прожекцията.

Прожекциите ще започват след подредба на автомобилите. Автомобилите се настаняват 5 минути преди началото на филма. Желаещите да присъстват е необходимо да закупят билет предварително или в деня на прожекцията. Местата са ограничени до 50-60 автомобила.

Вход свободен за хора в неравностойно положение.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари