Най-мащабното концертно шоу на Графа тръгва на лятно турне

0

Визуалните и сценични решения, създадени за грандиозния му концерт на НС „Васил Левски“, се пренасят в Стара Загора, Русе, Варна, Бургас и Пловдив

Това лято Влади Ампов – Графа ще подари неповторими музикални преживявания на феновете си в пет български града. Любимата звезда пренася емоцията в страната и прави осъществяването на турнето на световно ниво реалност. Актуалното шоу на Графа, подготвяно близо година и представено на Национален стадион „Васил Левски“ миналата есен, ще зарадва феновете в България. Откриващият концерт е в Стара Загора на 28 юни (Летен театър), следват Русе – 18 юли (Летен театър при Военен клуб), в Летните театри във Варна и Бургас Графа ще пее съответно на 28 и 30 юли, а закриващото шоу е в Античен театър – Пловдив на 11 август.

Идеята за турнето идва след грандиозния успех на най-голямото българско поп събитие в историята ни – концерта на Графа на националния ни стадион през септември 2023. Банка сбъдна една мечта и превърна концерта в единствения с толкова многобройна публика на български поп изпълнител. Екипът на Графа и на Банката работят с енергия, месеци наред, за да представят неповторима продукция, която включва уникални сценични и мултимедийни решения, участие на най-добрите български музиканти, редица екологични инициативи, танцьори, перфектни звук и осветление. Отзвукът от събитието е мащабен, възхищението на посетителите личи от стотиците емоционални коментари в социалните мрежи, професионалните критици са дълбоко впечатлени от концерта. Публиката на първият природосъобразен концерт остави Националния стадион чист. Естественият ход на събитията е положените усилия и постигнатия резултат да бъдат надградени, а публиката извън София да има възможността да гледа шоуто, създадено с много любов, отдаденост и професионализъм.

В момента екипите работят за адаптацията му спрямо сцените в различните градове, но гарантират, че всички елементи от него ще бъдат запазени.

Генералната подкрепа на банката и тази година ще реализира един от най-мащабните музикални проекти. Опазването на околната среда отново ще бъде приоритет и това ще превърне турнето в първото природосъобразно национално събитие.

Билетите са турнето вече са в продажба в мрежата на Eventim.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    1
    Мунчо
    Няма глас завалийката. Иска, но не може.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари