Ивелин Попов изигра последния си мач с националния отбор

0
Дал съм дума, че спирам, няма връщане назад, заяви след победата над Чехия капитана на лъвовете
Дал съм дума, че спирам, няма връщане назад, заяви след победата над Чехия капитана на лъвовете Снимка: GONG.bg

Ивелин Попов беше най-очакваният наш национал за интервю след края на европейската квалификация с Чехия.

Капитанът изигра последния си двубой с екипа на "трикольорите", като увери, че няма как да промени решението си за предстоящите баражи, информира Topsport.bg.

Ето всичко по-интересно от неговото последно изказване като активен футболист на държавния ни тим:

"Горд съм, че си спазих думата, че след мача с Англия ви казах, че ще вземем победа. Имаше писания чехите ще идват пияни, заляни, но това е мач на национално ниво. Аз съм дал дума, че спирам и колкото и да е тежко на децата, жената, плачат, няма връщане. Аз отново ще бъда в тази съблекалня след някоя друга година. Поздравявам Божидар Краев за включването му, радвам се, че е казал, че той ще ме замести".

"Радвам се, че съм работил с много големи треньори. За някои играчи сигурно не съм бил перфектният съотборник. Вчера, когато го обявих преди тренировката, видях сълзи в очите, а това ме прави горд. Всички ме поздравиха. Казах им да се наслаждават на победата и да гледат напред. Повече трябва да са лидерите в националния тим. Един човек не може да направи нищо. Благодаря на Борислав Михайлов за това, което е направил за отбора. Влизал е в съблекалнята, давал е премии. Според мен хората около него живуркат на гърба на футбола. След загубата с Косово започнах да мисля за това решение. Много ми е тежко да гледам жена ми, измъчва се и плаче. След Англия беше доста тежко. Най-неприятният момент бе изпуснатата дузпа с Малта. Критики, обиди, тежест в гърдите, срам да излезеш на улицата. Превъзмогнах го".

"Вчера казах на Дерменджиев кой трябва да е капитан. Сега не искам да го обявявам, за да няма напрежение и спекулации. Предложих трима-четирима, с които трябва да се говори и да се прецени. С Десподов също си говорих - оттук нататък той ще е един от хората, които трябва да водят отбора. Трябва да е отговорен и да отговаря за целия отбор".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари