Ивайло Калфин: Непрофесионално е Митрофанова да поставя ултиматуми

0
Ако Русия изпрати нови служители, това би нормализирало отношенията
Ако Русия изпрати нови служители, това би нормализирало отношенията Снимка: bTV

Ако Русия изпрати нови служители, това би нормализирало отношенията

„Неприемливо и непрофесионално е Елеонора Митрофанова да поставя ултиматуми“, смята Ивайло Калфин, в репортаж по bTV. В същото време той коментира, че изгонването на посланик от която и да е държава е равносилно на война.

Според Калфин ако Русия изпрати нови служители у нас това би бил краят на този епизод на обтегнати отношения между двете страни.

Относно изгонването на 70-те души – дипломати и служители на Руското посолство у нас, Калфин коментира мотивите за взетото решение.

„Не по този начин се правят нещата. Ако говорим за довода за реципрочност – аз се сещам и са по-големи представителства на чужди държави у нас. Ако обсъждаме втория мотив за нерегламентирана дейност, тогава няма нужда да се дават обяснения“, каза Калфин.

Предстоящият кабинет „Василев

„Управление, което се крепи на независими депутати е нестабилно. Надявам се този път „Продължаваме промяната“ да променят подхода си“, каза Ивайло Калфин относно очакваното ново управление.

„Грешката на управлението беше голямата самоувереност на една трудно сглобена коалиция, която иска да прави реформи. Едни политици, когато не успеят да направят това, което искат, казват, че комуникационните експерти са се провалили“, смята Калфин.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    2
    русенец
    Калфин, а твоята професия каква е, че постоянно киснеш из медиите? Като ти погледне човек биографията и изключи малкото време когато си бил в парламента и в МС, през останалите десетилетия от живота ти пише, че си бил консултант. Обикновено това е мъглява формулировка за хора, на издръжка на НПО-та , файтон-партийки и прочие кърлежи.
  • 2
    1
    darkaveng
    Непрофесионално е да разбиваш "лявото" у нас - с АБВ, каквото и да значи това и да си патерица на герб! Ама калфин какво го е еня - "парите миришат ли - не"!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари