Русия и Китай се споразумяха с хутите да не нападат техни кораби

1
Плавателните съдове в Червено море и Аденския залив няма да бъдат атакувани
Плавателните съдове в Червено море и Аденския залив няма да бъдат атакувани

Плавателните съдове в Червено море и Аденския залив няма да бъдат атакувани

Йеменската бунтовническа група е съобщила на Китай и Русия, че техните кораби могат да плават през Червено море и Аденския залив и няма да бъдат атакувани, съобщи Bloomberg, позовавайки се на няколко източника, запознати с въпроса.

"Китай и Русия постигнаха споразумение, след като техните дипломати в Оман проведоха разговори с Мохамед Абдел Салам, една от водещите политически фигури на хутите", са заявили източниците, пожелали да не бъдат назовавани, предава Агенция Фокус.

"В замяна на това да не атакуват корабите под руски и китайски флаг, двете страни биха могли да осигурят политическа подкрепа за хутите в органи като Съвета за сигурност на ООН", са допълнили източниците на Bloomberg.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    12
    фена на Путин до 6
    Нападат израелски кораб с Български екипаж. Нападат чужди кораби, не наши. А това ,че на бордовете им се намират Българи и загиват или ги отвличат, го пишете на сметката на вампира нетаняху, който взема по три пъти на ден вана с детска кръв, за подмладяване. Хората си казаха исканията: спрете да избивате невинни Палестинци, защото ще стреляме по кораби. Лично аз изключително много симпатизирам на тази малка и много бедна група хора, Хутите, която обърна с гъза нагоре световната търговия и разклати зъбите на евреите и западните хомобандити. Извода е, че и най-малките и бедни по света са способни да подпалят планетата, затова трябва да се уважават и да се съобразяват с тях. А не като сащ, да ги заливат с килими от бомби, защото нямат и не дават нищо и нямат право на мнение. Дано Си и Владимир да ги напълнят с бомби и те да защитават суверенитета си (в стил украйна) и своите искания.
  • -15
    11
    Ама колко сте малоумни...
    Педерусската паплач пак се беше умълчала, ама получиха анален превод от деньги и кривогледите им погледчета светнаха - то не са хохли, то не са бесарабци, то фанатично успорват суверенният характер на държавите.
  • 13
    10
    до 3
    Какви са тея "суеверни" държави, за като развален грамофон повтаряш?
  • 14
    9
    До 7
    Да го слагам на хохленската ти майка в гъза и после с кефе ще го слагам в устенцата ти недоебан продажен боклук! Чезвай си в любимата усраина мелез! Никой не ви иска боклуци!
  • 13
    8
    До мелеза
    Е разпоебан бесарабски трол това че си на работното си място в кол центърчето на нетуркс не те прави нотп ит нито мъж путко! Ай на фронта копелдак!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари