Испания, дръж се, Пацо ще те гази!

0
ПАЦО ДЕ ТЕРАСО ЛЬО ИСПАНЬОЛА
ПАЦО ДЕ ТЕРАСО ЛЬО ИСПАНЬОЛА Снимка: БГНЕС

НОВИНИТЕ ДНЕС, 28.08.2019 Г.

- ПАЦО ДЕ ТЕРАСО ЛЬО ИСПАНЬОЛА.

Започна вече да ми става мъчно, че Пацо ще отиде чак в Испания. Последните месеци осигуряваше почти 90% от зрелищата на Територията. Съчетавайки едновременно Лоурел и Харди. Днес сътвори още един цирк на много високо просташко ниво. Изведнъж като фокусник-шарлатанин извади от ръкава си сертификат за владеене на испански език на цяло ниво В1, тоест, плещи си езика като българския. Бравос, Пацо! Ти си наша гордост. Едва разбрал как всички го подиграват за базовото ниво на испанския и успя чрез машина на времето със задна дата да изкара един курс. Злите езици и душманите говорят, че самият сертификат бил преведен с гугъл-преводач от испански, а никъде не се виждало да е издържан изпит, а само за присъствие, ама те не оценяват много образования на Пацо. Ей, самият Боку го потвърди, че ги има. Забавлението си е забавление, посмяхме се добре. Но какво ще прави утре Пацо, когато някой във Валенсия му заговори на испански. Като знам английският на Баце, май по-добре да си мълчи и да се остави във вещите ръце на преводачите. Испания, дръж се, Пацо ще те гази!

- СТАДИОНИ.

Баце днес ощастливи стадионите и футболните фенове. След като под парещото слънце на Пловдив на почти 40 градуса държаха група малки деца да поздравят Баце, той се разпищоли как трябвало концесионната такса да е 100 или 1000 лева, символично. Законът за концесиите кучета го яли, Баце е законът! Също днес Баце даде 2 500 000 лева за "Арена Арда" в Кърджали. И получи благодарствено писмо. Баце, прозрачен си като стъкло. Феновете ти трябват за изборите. Да гласуват за твоите некадърници по места. А собствениците на стадионите да ги организират. А селата запустяват, пенсионерите гладуват, а децата няма къде да спортуват в училищата.

- ГДБОП ЛЪСКА ИМИДЖ. ГДБОП влязоха в БАБХ в Бургас. Заради корупция, както се говори. Разпитвали. Отново пиар акция. БАБХ където и да ги пипнеш, все е гнило. И мирише на мърша. Ама сега ли намериха повод? Цялата държава вижда какво става там, само Баце не вижда. Но за изборите да развъртим малко метлата, да ни видят колко сме принципни. А над територията се носи вонята на мърша от избитите прасета. Здрави.

- СКЪПИ ИЗБОРИ.

Рекордно скъпи избори се очертават. 70, 7 милиона лева. С 20 милиона повече от последните местни избори. И бих ги преглътнала, ако на тях няма да изберем некомпетентни глупаци, които ще ни струват сто пъти по толкова. А парите, които партиите ще хвърлят за купуване на гласове? Махалите отсега се готвят за наддаването.

- КОНТРОЛ НЯМА, САМО СКАНДАЛИ.

Разбра се, че под 120 моста и виадукта има струпани боклуци, които сериозно застрашават сигурността на съоръженията при пожари. Естествено, никой това не го е забелязал, докато не стана пожарът на "Струма". И тъй като ни управлява пожарникар, държавата действа като при пожар - където пламне, хвърля всички усилия. Но превенция, контрол, спазване на закона, следене какво се случва, отговорност.- няма! Къде толкоз акъл! А държавното управление не е само джиткане с джипката и раздаване на пари. Иска се отново акъл. Ама няма, нямааааа......

Елена Гунчева

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари