Има блестящо доказателство за връзките между руските служби и Борисов

0
Не е тайна, че има данни за "близко сътрудничество" на ГЕРБ и Борисов с израелски и руски експерти по използването на технологии в социалните мрежи за предизборните цели, за формиране на нагласи, за черни кампании и т.н..
Не е тайна, че има данни за "близко сътрудничество" на ГЕРБ и Борисов с израелски и руски експерти по използването на технологии в социалните мрежи за предизборните цели, за формиране на нагласи, за черни кампании и т.н.. Снимка: БГНЕС / Архив

Тази хибридка, как бивш началник на Мосад е причината ГЕРБ да загуби, а ПП да спечелят, тръгна веднага след изборите и бе блестящо доказателство за връзките между руските служби и Борисов

 Сам я намерих и направих бързо проучване и потърсих мнението на запознати с темата.

Този сайт нюзру.ко.ил е специализиран вариант, част на руски мрежа от сайтове нюзру. В оригиналната новина по-долу цитирана, просто личи, че нещата са скалъпени на принципа - въпросния бивш на Мосад си прави автореклама, че качва и сваля правителства, тоест ако искате да бъдете на власт си платете няколко милиона, а поръчителят на новината, очевидно свързан с руските служби преследва обяснение, което да намери причина за загубата на изборите от Борисов, извън провала на личната му политика.

Редовно при големи и важни избори се търси причината за успеха / провала на едни или други кандидати с намеса на израелски специализирани софтуери и ексспецслужби. Така беше с Оксфорд Аналитика, със специализирания софтуер, който беше лишил Клинтън от победа, с Пегасус /който пък следи противници - тук никой не разчопли темата дали някой е разрешил и закупил този софтуер със знанието и по поръчение на хора близки до властта на Борисов/.

Между другото въпросният шеф от Мосад е познат на Борисов и това не е тайна.

Също така не е тайна, че има данни за "близко сътрудничество" на ГЕРБ и Борисов с израелски и руски експерти по използването на технологии в социалните мрежи за предизборните цели, за формиране на нагласи, за черни кампании и т.н..

И то беше видно, че някой доста умело насочваше поведението и тезите на ГЕРБ. Помните ли "ред в хаоса". Сурков тези дни разви цялата философия на Кремъл за износ на хаоса, тоест да дестабилизация на източноевропейските страни като начин за контрол и усилване на влиянието му. Тактиката на Борисов беше същата - сам износа вътрешния си хаос, като го налага в страната, а след това налага ред в него.

Не случайно БЛИЦ веднага използва хибридката за сензационна новина, а тя просто е поредната поръчана от Борисов, изпълнена от приятелите за които направи Турски поток и други, които работят срещу пари.

Които, както е известно, той има.

Илиян Василев

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари