Кланът ГЕРБ брани вожда си без капка срам за безчинствата и кражбите

2
Арестите на премиери или министри са нещо стандартно, не само в Европа, но и на Балканите
Арестите на премиери или министри са нещо стандартно, не само в Европа, но и на Балканите Снимка: БГНЕС

ГЕРБ показват истинското си лице. Пълна истерия, лъжи и манипулации

Арестът на бивш премиер, по чието време България бе удавена в корупция, било „абсолютно недопустимо“?! Безпрецедентно било да се задържа бивш премиер и лидер на опозицията, защо в този „късен“ час, защо пред децата и внуците, защо не са били уведомени предварително за ареста…?!?

С поведението си от ГЕРБ доказаха, че:

– Са се самозабравили и очакват специално отношение от органите на реда. Обикновените граждани никой не ги известява предварително, че ще бъдат арестувани, нито пък ги пита за удобен за тях час.

ГЕРБ нямат никакво уважение към правото, институциите, правилата. Всъщност те изобщо не са демократи.

ГЕРБ е структура, наподобяваща клан, образувал се и зависещ от вожда и действията му.

– Всички те – депутати, кметове и общински съветници на ГЕРБ, които „бранят Бойко“ нямат и капка срам, нито намерение да носят отговорност за безчинствата, кражбите, наглостта и униженията, които причиниха на България и София!

Арестите на премиери или министри са нещо стандартно, не само в Европа, но и на Балканите. Пример е Иво Санадер, осъденият на 10 години затвор премиер на Хърватия. Адриан Настасе е бивш премиер на Румъния, осъден на 6 години затвор. Груевски пък, екс-премиерът на Македония, избяга и се укрива при Орбан.

България има да наваксва откъм правосъдие, а от ГЕРБ имат да взимат!

Борис Бонев,  публикация в  E-vestnik

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 8
    1
    Аз
    Браво на Бажков! Днес пак им разказа изграта на крадливата клика на калинките от ОПГ ГРОБ начело с Тиквата банкянска! Единствената пречка остава Каскета, за да влязат един по един в затвора, където им е мястото на тези нагли обирджии!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари