Илиана Раева: „Златните момичета“ ще играят за щастието на хората в Русе

0
Преди спектакъла момичетата гостуваха в „Дунарит
Преди спектакъла момичетата гостуваха в „Дунарит

Спектакълът „Светът на Златните момичета“ ще омагьоса тази вечер публиката в Русе.

Националките по художествена гимнастика, водени от треньорките си и председателя на федерацията Илиана Раева, ще представят някои от най-добрите си композиции в залата на „ОЗК Арена“. Шоуто започва от 19 часа и обещава да се превърне във феерия от спорт, музика и танц.

Преди спектакъла момичетата гостуваха в „Дунарит“, който подкрепя изявата им в Русе. Те бяха посрещнати с цветя и много молби за автографи, а Илиана Раева открехна завесата за това какво ще видят зрителите тази вечер. И тя, и момичетата споделиха удоволствието си от живата среща с публиката, тъй като много рядко имат възможността да играят пред българските си почитатели, предаде Русе Медиа.

„Тези спектакли ги зареждат невероятно, защото тук го няма напрежението от състезанието и те играят за щастието на хората. В Пловдив, където беше първото ни гостуване, публиката стана на крака. Това им дава мотивацията и силите да продължат напред. Нашите момичета са с много силни характери и това е много важно за израстването им, заедно с ролята на треньора, който трябва да бъде и психолог. Те са в крехка възраст, а на плещите им ляга огромен товар. Има значителна разлика между спортист и състезател. Имаме много талантливи спортисти, но много малко от тях стават състезатели. Състезателите знаят какво да правят с таланта си, как да печелят и да стават шампиони. Такива са и нашите Златни момичета“, сподели Илиана Раева.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари