Христо Стоичков с неочаквана изповед във "Фермата"

1
С няколко прости думи, казани от сърце, Камата показа колко много държи на съпругата си Мариана
С няколко прости думи, казани от сърце, Камата показа колко много държи на съпругата си Мариана Снимка: bTV

Жена ми е най-големият ми приятел, отдаде се на семейството, призна той

Легендарният футболист Христо Стоичков, който рядко се разнежва публично, неочаквано се обясни в любов на жена си, след като влезе като специален гост в новия сезон на "Фермата". С няколко прости думи, казани от сърце, Камата показа колко много държи на съпругата си Мариана. Двамата са заедно от 33 години, имат две дъщери и внучка, припомни Dir.bg.

"Жена ми е най-големият ми приятел, приятел над приятелите. Когато съм имал контузии, само тя е била до мен. Тя е и жена, и майка, и готвачка, и чистачка. Отдаде се на семейството и изгледа децата, докато аз играех футбол и постоянно пътувах по света", разказа пред риалити героите Стоичков. Футболистът чистосърдечно призна, че в семейството му е имало дрязги. Вместо обаче да вдига скандали, той излизал и се разхождал по два-три часа, докато емоциите му утихнат.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари