Хит сред жените са отпуснатите мъже!

3
Днес далеч по-добре се котира мъжът на средна възраст, който има леко коремче и косми по гърдите, защото той е достъпната фигура
Днес далеч по-добре се котира мъжът на средна възраст, който има леко коремче и косми по гърдите, защото той е достъпната фигура

Едно ново проучване сред огромна група от жени е доказало една нова тенденция в женските предпочитания за мъжко секси тяло.

Излиза, че отпуснатите чичовци са далеч по-предпочитани от изваяните с фаянс батки в стил Лазар Ангелов. Защо? Сега ще разберете.

Жените навсякъде продължават да сънуват, че галят коремната преса на Лазар, което е нормално, защото той представлява съвършенството в това отношение. А какво е специфичното за съвършенството? Обикновено то не е реално.

Подобни мъжки фигури са изключителна рядкост, което ги превръща в една мокра мечта за повечето жени, а всички знаят, че мечтите обикновено не се сбъдват. Точно по тази причина модата сред вкуса на жените се е изменила доста в последите години към реалните мъжки фигури.

Днес далеч по-добре се котира мъжът на средна възраст, който има леко коремче и косми по гърдите, защото той е достъпната фигура. Човекът, когото срещаш всеки ден в метрото, в кафенето, в офиса и дори във фитнеса.

Нека сега не се възгордяваш от своето шкембе и рунтава козина по цялото тяло, защото не това е сексапилното в случая. Жените все така са отблъснати физически от мъже, които не дават пет пари за това как изглеждат. Все така е важно да спортуваш, да се обличаш като хората и да полагаш елементарни грижи за себе си пред огледалото.

Може да ти звучи парадоксално, но с жените винаги е така. Те, хем си мечтаят за идеалния мъж, хем искат той да притежава всичко онова, което да го прави нормален и земен човек. Нямат угодия!

Източник: TheMainline
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари