Георги Свиленски: Кирил Петков ни предложи да оттеглим закона и ще ни даде кодовете на машините

0
Българите ще гласуват с хартия, членовете на избирателните комисии ще броят, каза депутатът от БСП по време на парламентарен дебат
Българите ще гласуват с хартия, членовете на избирателните комисии ще броят, каза депутатът от БСП по време на парламентарен дебат Снимка: Пресцентър БСП

Българите ще гласуват с хартия, членовете на избирателните комисии ще броят, каза депутатът от БСП по време на парламентарен дебат

„Ще ви кажа защо БСП иска този закон – защото вие откраднахте изборите" .Така се обърна заместник-председателят на парламентарната група на „БСП за България“ Георги Свиленски към депутатите на „Продължаваме промяната“ и „Демократична България“ от парламентарната трибуна по време на обсъждането на промените в Изборния кодекс.

Защото вашият съпредседател и бивш министър-председател каза: „Оттеглете закона и ще ви дам кодовете“. Кой е той, че ще държи кодовете на машините в България? Ето затова, уважаеми колеги“, продължи той.

„Сега казах само първото изречение, утре – второто, сряда и четвъртък ще е довършекът. На следващите избори ще останете само 15 души парламентарна група“, предупреди Свиленски и добави: „Българите ще гласуват с хартия, членовете на избирателните комисии ще броят и никой повече няма да има право да държи кодовете на машините в България.“

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    2
    Гост
    Големият проблем са секциите в Султанистан. Машините само прикриват това.
  • 2
    1
    LOL
    Хартиената коалиция са тотално безхаберни и нагли. Кода трябва да го искаш от Бойко, защото тия машини са купени от ЦИК с председател от ГЕРБ. Кирил какво общо има? Демократична България "откраднали изборите" за да получат най-ниския си резултат на избори до сега - 7%. Титанична мисъл и логика има Гошето. Ама е категоричен - "българите ЩЕ гласуват с хартия", сякаш той е решил и това е - няма мърдане.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари