Георги Първанов: Напусналите БСП да подадем молба и да се върнем в партията

0
Той припомни, че на 7 януари 2014 с решение на Националния съвет на левицата, са били изключени от формацията
Той припомни, че на 7 януари 2014 с решение на Националния съвет на левицата, са били изключени от формацията Снимка: БГНЕС

Той припомни, че на 7 януари 2014 с решение на Националния съвет на левицата, са били изключени от формацията

Имаме едно предложение, не казвам неприлично предложение - напусналите БСП да подадем молба и да се върнем в партията. Едва ли трябва да ви убеждавам, че през годините съм преживявал всичко, което става в любимата БСП”. Това каза Георги Първанов на форум за политическо обединение, предварително обявено като нов ляв проект. Сред поканените на него са лидерите на партия АБВ, „Изправи се.БГ”, „Движение 21” и други, предаде NOVA.

Той припомни, че на 7 януари 2014 г., с решение на Националния съвет на левицата, са били изключени от формацията. „Сега, когато искаме да бъдем заедно, надявам се желанието отсреща да е искрено. Дайте да се съберем по пътя, дайте да не се събираме силово”, апелира президентът (2002 - 2012 г.).

Първанов поиска да бъде сформирана силна коалиция, която да залага на взаимното уважение. Самият той посочи, че няма лични претенции, а единственото му желание е да се направи качествен нов политически субект, който да е работещ, печеливш и перспективен.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    2
    сащ са сатанисти
    До 1: затова трябва да бъдат изгонени сащническите посланици, които и да са те, с всичката прислуга и скъсване на дипломацията с агресора сащ! По този начин може би да има нормализиране на ситуацията в България, защото от 1990 година до ден днешен всичко в България се решава от Посолството (кое да е друго, освен посолството на гейсащ!)
  • 6
    1
    ...
    всичко дават само да не получат под 4% на нови избори. Корни е мега противна долна и лицемерна свинчуга. кой изобщо гласува за тези уроди ? с изчезването на столетницата има надежда да влезе малко кислород в парламента. следващите са дпс.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари