Георги Георгиев: Принудихме системата да заработи в полза на гражданите!

0
Представям си доклада на Мутафчийски към Буда: "Жоро боеца диша и не иска да умре тая гад"
Представям си доклада на Мутафчийски към Буда: "Жоро боеца диша и не иска да умре тая гад"

ЗДРАВЕЙТЕ, бойци и непримирими!

Принудихме системата да заработи и то в полза на гражданите. И друг път сме правили. Защото можем и защото гражданите сме по силни от мафията ,казвал съм ви го, доказвал съм ви го! Няма по-голяма мощ от гражданите осъзнали силата си!

Мариелка е по добре, вчера бе приета в болница Лозенец. Възстановява се, без нея, без моята звездичка живот за мене няма.

Аз съм в реанимацията на ВМА.

Звънят и на вярват, че с тази сатурация и дишане може да съм жив. Но ги изненадвам и живея.

И във Видин и тук видях прекрасни момичета и момчета, които горят в работата си и работят всеотдайно и сърцато. Те са ценните и трябва да ги спасим и задържим тук преди наглите да са ги прокудили.

Намирам се във ВМА на Мутафчийски. Тази сутрин звъня да иска доклад за състоянието ми. Представям си неговият доклад към Буда, Шиши и Гешев - "Жоро боеца диша и не иска да умре тая гад".

Ако Мутафчийски иска, е редно да дойде и да се видим. Тази година отказа няколко покани от БОЕЦ за срещи. Имам какво да го питам!

И още нещо много важно. БОЕЦ заведохме дело за "Турски поток" и продължаваме битката и в тази посока. Бойците вършат страхотна работа, души вълшебни са те. Обичам ви, ей!

Всички останали, запитайте се. Ако сега не се борим срещу мафията и злото, ако не продължим съпротивата, то кога и на кой свят ще го направим?

Битката срещу злото и мафията продължава всеки ден. Стига ми един пръст да мърдам и едно око да гледа. И сърце, да крия в него любовта си към род, родина, свобода, бойци и близки. И няма сила, която да ме спре.

Бой до дупка!

Георги Георгиев, ГД "БОЕЦ"

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари