Галин Григоров апелира за ограничаване на посещенията в институциите

0
Тази мярка е единствено с цел превенция навлизането на коронавирус на територията на област Русе
Тази мярка е единствено с цел превенция навлизането на коронавирус на територията на област Русе

Ръководството на Областна администрация Русе апелира за ограничаване на посещенията в институциите поради динамичната обстановка в страната, свързана със заболяването COVID-19, гласи информация от офиса на губернатора Галин Григоров.

Въпреки това гражданите могат да се информират по телефони, както и чрез интернет страницата на Областната управа по всеки един въпрос, който ги касае и съответно е от компетентностите на областния управител.

В момента обслужването на граждани, ползващи предоставяните от Областна администрация Русе административни услуги, се извършва единствено и само в Информационния център на Областна администрация Русе, намиращ се на партера на сградата. Към момента заявяването на административни услуги е препоръчително да бъде отложено, съветват от офиса на губернатора.

Заявените вече документи ще бъдат изпращани по електронен път или чрез лицензиран пощенски оператор на съответните лица. Тази мярка е единствено с цел превенция навлизането на коронавирус на територията на област Русе и съответно неговото евентуално разпространение, уточняват от областна управа.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари