Галин Григоров: Владеем ситуацията!

0
Най-лошият сценарий така и не се осъществи, заяви областният управител на Русе
Най-лошият сценарий така и не се осъществи, заяви областният управител на Русе Видео: Канал 3

Радвам се, че с дистанция и дисциплина се държим далеч от най-лошия сценарий на COVID-19

Русе се превърна в един от обектите на близък мониторинг в последните дни, след като още с началото на учебната година се наложи карантиранирането на цял клас заради заразен с коронавирус ученик.

Областният управител на града - Галин Григоров, гостува в предаването „Патарински LIVE“ по Канал 3, за да сподели, че въпреки това здравните власти се справят добре с контрола на пандемията, защото най-лошият сценарий така и не се осъществи.

Смятам, че с дистанцията и дисциплината, които се спазват, по-лесно ще преодоляваме всякакви такива опасни и притеснителни ситуации“, каза Григоров.

Областният управител на Русе е доволен и от факта, че излекуваните с всеки следващ ден са все повече в сравнение с новозаразените.

Ученик на 16 години в 11 клас беше констатиран с коронавирус. Към настоящия момент всички контактни на момчето лица са поставени под карантина. Те са повече от 30 души. От тях на този етап няма други със симптоми или положителни тестове, но е важно да се следят и при най-малките признаци да се осъществи необходимата проверка“, каза още той.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Учителката:
- Иванчо, можеш ли да ми кажеш един нос на Черно море?
- Еми не.
- Браво! Шестица!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари