Футболистите на „Дунав“ минаха тестове за коронавирус

3
Всички играчи на русенския тим са вече в Русе, за да тренират отначало индивидуално
Всички играчи на русенския тим са вече в Русе, за да тренират отначало индивидуално

Футболистите на „Дунав“ минаха тестове за коронавирус, като утре се очакват резултатите, съобщи административният директор на клуба Свилен Стефанов.

Всички играчи на русенския тим са вече в Русе, за да тренират отначало индивидуално. Засега играчите все още очакват своите заплати. Те очакват парите си за февруари, и април, като последните им заплати са броени за януари. В петък се очаква да има някакво развитие и към разрешаване на финансовите проблеми на отбора, пише 24 часа.

Към края на седмицата ще започнат и групови тренировки с по няколко футболисти. От състава отсъства само френското крило Дуде Ндонгала. Техничарят отпътува за родната си страна в началото на карантината. Тъй като е френски гражданин и няма документ за пребиваване у нас, той все още не може да се завърне в България, обясни Стефанов.

Според административния директор на „Дунав“, крилото очаква официална отмяна на карантината, и когато министър Ананиев даде разрешение чужди граждани да влизат в страната, ще пристигне в Русе. Дори и в този случай обаче му предстои период на 14-дневна домашна карантина, преди да се включи в тренировките на отбора. Такъв проблем не стои пред другите чужденци в „Дунав“ – македонецът Исаевски има разрешение за временно пребиваване в България, а двамата бразилци изкараха периода на извънредното положение в Русе.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари