Футбол за момичета предлага ФК "Дунав" Русе

4
ФК "Дунав" е един от клубовете в България, който се включи в програмата Playmakers и Disney за развитие на женския футбол в България
ФК "Дунав" е един от клубовете в България, който се включи в програмата Playmakers и Disney за развитие на женския футбол в България Снимка: Facebook / FC Dunav Ruse

ФК "Дунав" е един от клубовете в България, който се включи в програмата Playmakers и Disney за развитие на женския футбол в България

"UEFA Playmakers е спортна организация като никоя друга, която предлага забавно и безопасно въведение във футбола за момичета между 5 и 8 години чрез движение, игри и разказване на Дисни истории.

Програмата ще бъде съставена от 10 тренировки с учебна програма, която ще разказва различна история на Дисни, като участниците играят част от историята на филма по време на всяка сесия. Силите и уменията на героите на Дисни ще бъдат приведени в съответствие с всяка дейност.

Playmakers в Русе може да посетите на СтадионДунав

От 1 Април програмата стартира събота и неделя от 11:00ч., но точен график ще бъде публикуван допълнително.

Тренировките са напълно безплатни за момичета от 5 до 8 годишна възраст.

Запишете се и станете част от голямото футболно семейство на Дунав и Playmakers тук."

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари