Кръстиха "Северна звезда" международен футболен турнир в памет на Венци

2
Състезанието ще се проведе на 3, 4 и 5 май в Русе
Състезанието ще се проведе на 3, 4 и 5 май в Русе Снимка: Facebook

Състезанието ще се проведе на 3, 4 и 5 май в Русе

"Северна звезда" (Northern Star Football Cup) - така ще се казва международният турнир в памет на 11-годишния футболист на Дунав Венцеслав Георгиев, който загина трагично по време на тренировка на малките "дракони" в края на август миналата година. Малкият Венци бе поразен от мълния и вече е звездичка на небето.

Състезанието ще се проведе на 3, 4 и 5 май в Русе, като амбицията е да съберат някои от най-силните отбори за деца, родени през 2012-а година от България и Балканите, съобщават от ръководството на драконите. Скоро ще бъдат обявени и първите участващи тимове в надпреварата, освен, разбира се, домакинът Дунав Русе.

В турнира ще участват общо 8 отбора, които ще бъдат разделени на две групи от по четири тима. Състезанието ще се проведе на стадион "Дунав" в груповата си фаза, като идеята е да се създаде един голям празник на футбола в Русе с много публика, деца и емоции. "Отпразнувай живота" (Celebrate Life) е мотото на първото издание на надпреварата. Тя вече си има и официална страница във Facebook - Northern Star Football Cup, където можете да следите всички новини и събития, свързани с нея.

Турнирът се организира от ФК Дунав и е под егидата на Община Русе.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари