Facebook дава 10 минути да върнете думите си назад

0
Вече потребителите може да си трият съобщения от Messenger
Вече потребителите може да си трият съобщения от Messenger

Facebook направи триенето на съобщения възможно за всички.

Facebook вече позволява на потребителите си да трият съобщения от Messenger, както стана ясно вчера. Премахването им от чата обаче е възможно само в рамките на до 10 минути след изпращането им. Новата-стара функция дава възможност на човек да „върне думите си обратно“, ако например е изпратил погрешка съобщение до някой приятел или пък е съжалил за казаното.

Всъщност такава опция имаше и преди години, но впоследствие компанията я спря. Миналата година обаче стана ясно, че тя е активна за изпълнителния директор Марк Зукърбърг, като тогава компанията обясни, че това е от мерки за сигурност. Към днешна дата функция вече е достъпна за всички.Използването ѝ става лесно – достатъчно е да кликнете върху трите точици до съобщението, които се появяват веднага след опцията за реакция с емоджи. Натиснете ли ги, ще приложението ще ви даде опция дали да изтриете съобщението само за себе си, или за всички участници в чата.

По принцип има вариант да премахнете нещо написано и след изтичането на 10-те минути, дадено от Facebook, но в този случай изтритото няма да е видимо единствено за вас, докато всички останали ще продължат да го виждат. 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари