Екшън тази вечер в ромския квартал „Тракцията“

9
Ромите започнаха да се въоръжават: "Като ще се мре, да се мре с достойнство. Давайте, каквото имате изкарвайте"
Ромите започнаха да се въоръжават: "Като ще се мре, да се мре с достойнство. Давайте, каквото имате изкарвайте" Видео: Русе Медиа

Екшън тази вечер в ромския квартал „Тракцията“ в Русе. Мотористи са влезли в махалата, където е живял последно Северин Красимиров, задържан за убийството на Виктория Маринова.

Един от жителите е пострадал, а хората излязоха настръхнали на улицата, притеснени за сигурността за семействата си, предава Русе Медиа.

Малко след 18:30 часа мотористите са се появили в квартала и са спрели пред местната кръчма. Там е имало хора, някои от които са се опитали да снимат. Единият от тях е бил ударен и бе извикана линейка. За щастие човекът не е пострадал сериозно.

"Значи единият моторист, който дойде, аз нищо против нямах тях, те ми хванаха телефона и ми счупиха телефона. Аз живея от 40 години в тоя квартал, такива работи е нямало в тоя квартал“, сподели мъжът.

След нашествието на мотористите, ромите започнаха да се въоръжават. "Като ще се мре, да се мре с достойнство. Давайте, каквото имате изкарвайте"

Източник: Русе Медиа
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари