Единият от побойниците на медици в Самоков остава в ареста

0
Софийският окръжен съд днес потвърди мерките за неотклонение на двамата братя
Софийският окръжен съд днес потвърди мерките за неотклонение на двамата братя Снимка: БТА

Иво Петров, вторият обвиняем за побоя над лекари от Спешния център в Самоков остава в ареста, реши Софийският окръжен съд

Янко Петров, единият от двамата обвиняеми за побоя над лекари от Спешния център в Самоков остава под домашен арест, реши Софийският окръжен съд. Мотивът е, че ако е на свобода, Петров може да извърши престъпление, предаде БНТ

Иво Петров, вторият обвиняем за побоя над лекари от Спешния център в Самоков остава в ареста, реши Софийският окръжен съд. Според съдебния състав, ако е на свобода, Петров може да се укрие. Съдът отбеляза, че при първоначалното задържане Петров е скъсал белезниците и е избягал. Задържан е повторно след издирване. Освен това има опасност да извърши друго престъпление.

Определението на съда е с едно особено мнение от съдията - докладчик. Според него обвиняемият има личен мотив, а не пряк умисъл.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари