Един ученик е сред новозаразените с коронавирус в Русе

1
Активните случаи са 127
Активните случаи са 127

Десет души са заразени с Ковид-19 в Русенско през изминалото денонощие.

Сред тях има и едно дете в училищна възраст. Оздравелите през вчерашния ден са тринайсет, а един мъж с положителен тест за коронавирус е починал. Активните случаи са 127. На болнично лечение се намират 37 русенци. Справка в Единния информационен портал сочи, че областта се нарежда на десето място по разпространение на вируса, като разликата между повечето населени места е много малка. Най-малко регистрирани нови случаи за последните 24 часа има в Разград – един.

До момента в област Русе са извършени 127 694 имунизации, като повторна доза са получили 58 237 души. Бустерна доза пък са получили общо 21 796 русенци. През вчерашния ден са направени 63 ваксинации, като шест от тях са на деца. Три от имунизираните деца вчера са били на възраст между 5 и 11 години.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари