Добре дошли на Марс: От 20 години нищо не е правено, но Бойко Борисов нямало да спре да работи за хората

0
Областният управител на Разград се опта да замаже очите на хората
Областният управител на Разград се опта да замаже очите на хората

Областният управител на Разград Гюнай Хюсмен се срещна с жителите на община Кубрат, които днес организираха мирен протест с искане да се ремонтират пътищата от общинския център към Разград и Русе. 

Хюсмен изрази своята солидарност с исканията им. Поздрави ги за това, че са будни, показват, че гражданското общество е живо и се опитват да накарат държавата да работи.

Областният управител коментира още, че от 20 години в Лудогорието нищо не е правено и това е довело до настоящото състояние на инфраструктурата - от общо 505,5 км републиканска пътна мрежа в област Разград 44 на сто са в лошо състояние, а от тях девет участъка с обща дължина 103,7 км, по думите му, са в ужасно състояние.

"Като областен управител ви уверявам, че държавата, особено правителството на Бойко Борисов, няма да спре да работи за вас", заяви пред жителите на община Кубрат Гюнай Хюсмен

"Не спират совалките с МРРБ и АПИ и по отношение на пътищата в община Кубрат, имам уверение, че ще се търсят средства за ремонт на 9 км от пътя Разград-Кубрат между селата Топчии и Каменово", добави той. 

На срещата бе и директорът на Областното пътно управление инж. Людмил Янев, който информира, че от началото на месеца се изработва технологичен проект на 9-километровата отсечка от пътя Разград-Кубрат между селата Топчии и Каменово. По думите му става въпрос за цялостен ремонт, не кръпки или текущ ремонт, очаква се проектът да е готов до два месеца. 

Организаторите на протеста обявиха, че ще изчакат двата месеца, необходими за изработването на проекта; нови протестни действия ще предприемат, ако този срок не бъде спазен. 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари