Дневен Хороскоп за 9 Юни 2015

0
Дневен Хороскоп за 9 Юни 2015
Дневен Хороскоп за 9 Юни 2015

Овен

Труден вторник и особено ако се заемате с нов проект. Пречките са обективни, но Овните реагират емоционално, сърдят се на колеги и близки, че те им стоварват задължения. Споко, анализирайте ситуацията, може да си откриете грешки, недоглеждане. Няма да се откажете от започнатото, но ще направите усилията си по-ефективни. За печалбите не се безпокойте, отговарят на труда.

Телец

Във вторник Деви и Раци предупреждават да не бързате много, но вие не сте търпеливи. По-разумно е Телците да не правят резки промени, и на ново служебно място няма да са по-доволни от работата и доходи си. По-добре отделете повече време за отдих и домашни неща, сред близки и приятели ще забравите делнични ядове, ще се развеселите, ще намерите точните решения.

Близнаци

За вторник искате повече свобода на действие, имате и интересни делови идеи. Близнаците да не бързат, ситуацията се променя и те трябва много внимателно да следят кога условията са подходящи за стъпки в избраната посока. Хем няма да пилеете енергия, хем резултатът ще предизвика одобрение на шефове, влиятелни познати, клиенти. В губещ план на колеги не се месете и с мнение.

Рак

Във вторник вие и Стрелци търсите нови делови партньори, работата ви ще потръгне по-бързо. Ако Раците като Деви карат близки Телци да бъдат по-търпеливи, надали ще ги слушат. Вие обаче не променяйте стратегията си, на по-заден план имате време да усвоите умения и знания, да подготвите чудесни начинания. Далновидни сте и шефовете скоро ще оценят това по достойнство...

Лъв

Труден вторник, в деловата сфера възникват пречки, на път и с техника като че ли са най-притеснителни. Лъвовете намират бързо решение на проблема, умеят да откриват естествени съюзници във всяка объркана ситуация и извличат куп ползи. Ако се занимавате с обществена дейност, сега намалете критичния тон, важни са услугите и от подчинените, от близките с по-малко влияние и доход...

Дева

Вторник носи нови делови шансове, а вие умеете да ги чакате, да ги търсите. Девите внушават и на Раци и Телци да не прибързват в работата, вторите едва ли ще слушат. За вас обаче е важно хем задачите да са изпълнени в срок, хем колеги, клиенти и познати да са настроени доброжелателно към идеите ви. Контролирате темпото на дейност и амбициите си така, че печелите симпатии.

Везни

За вторник се очертават куп задачи, запасете се с търпение и упоритост. Е, група Везни първо да огледат пак плана си, не всички идеи са реалистични и могат да пропилеят сили и време без особен ефект. Втори ще се приспособят към темпото и задължения в екип, обвързаните дами без друго се съобразяват с половинката. Ако у дома не е спокойно, господата да правят повече отстъпки.

Скорпион

Хубав вторник, но деловите ви задачи са много. Някои Скорпиони са и във властта на любовта, така че са доста ентусиазирани за работа, но и готови да откъснат повече време за отдих и развлечения с избраника си. Преценете по-обективно нещата, имате чудесни шансове за професионален напредък, ваши идеи ще привлекат съмишленици и сътрудници, печалбата може да е завидна.

Стрелец

Този вторник вие и Раци трябва да привлечете нови партньори за изпълнение на деловите си планове. Стрелците да не спорят с Водолеи, ако им напомнят за поизостанали задачи. Оценете по-критично сегашната си изява и стремежа към по-високи постове и печалби – невинаги ще бъдете доволни от възложените ви неща, може да ви ощетят. Грижете се за здравето, радостта в работата е важна.

Козирог

Напрегнат вторник, в деловата сфера са вероятни промени. Козирозите ще овладеят емоциите си, помага им за преодоляване на пречки. Мнозина имат подкрепа от близки и познати, обичта и домът им дават сили да се борят с бюрократичните проблеми. Уреждайте стриктно финансови и правни неща, намерите по-подходящи партньори. При някои това важи за любовни връзки.

Водолей

Във вторник разчиствате изостанали задачи, ще подтиквате и Стрелци да не забравят за своите. Водолеите са доста взискателни към работата си, затова са приемливи и критиките към дейността на колеги и партньори, виждат колко са загрижени за екипния успех, печалбите. Наистина трябва да се отнесете към околните, независимо годините, като към палави деца, с обич постигате много.

Риби

И за вас вторник не е лек, но вие отдавна сте предвидили доста трудности и имате идея как трябва да се действа. Група Риби са загрижени и за екипа си, помагат на колеги и познати да се предпазят от рискове. Шефовете ще оценят знанията и уменията ви, признати сте за лидер от околните. Нищо чудно да ви възложат по-отговорни задачи и май чакат да организирате по новому дейност.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари