Дневен хороскоп за 9 юни 2018

2
Виж дневния хороскоп за всички зодии
Виж дневния хороскоп за всички зодии

В събота ще действате по предварително организирани от вас планове и ангажименти.

Едва ли ще оставите нещо да се развие на случайността. Денят ще бъде благоприятен за пътуване особено ако съумеете да съчетаете полезното с приятното. Ако останете в дома си ще ви се наложи да оправите неща, които сте изоставили през седмицата. Единствените неща от плановете ви за събота, които няма да се случат ще бъдат поради факта, че са ненужни, твърде скъпи или твърде рисковани за вас. 

Овен

Предмет на вашите занимания днес могат да бъдат различни недоразумения, или материалните трудности. Възможни са битови неразбории. Нежелателно е да вземате окончателни и важни решения, но именно кризисните ситуации водят до озарения и находчиви идеи. Внимавайте с храната и не прекалявайте с алкохола.

Телец

Следва конструктивно да се възползвате от излишната енергия във вас. Жизненият ви потенциал е на високо ниво, но в никакъв случай не разпилявайте силите, времето и уменията си за маловажни неща, празни разговори и безпринципни спорове. Може да бъдете провокирани и да ви се поиска да наложите мнението си. Но това няма да ви е от полза. За това бъдете по-целеустремени.

Близнаци

През този ден вашият жизнен потенциал има тенденция към повишаване. Нарастват творческите ви възможности, интуицията и вашата сексуалност. Обаянието ви ви прави желана компания през деня. Възможно е някой от присъстващите да не разчете правилно вашето поведение. Присъщата ви мекост и съзерцателност е приета като безволие и ви товарят с неща, които са извън вашите задължения. Това ви обременява допълнително и е възможно привечер да се почувствате уморени и без настроение.

Рак

Този ден може да ви донесе неочаквани изненади и известия. Обстановката около вас може да бъде напрегната. Отношенията с любимия човек са подложени на изпитание. Звездите съветват тези от вас, които се готвя да пътуват, да бъдат много внимателни при общуването си с непознати хора. Може да станете обект на недоброжелателни действия. Не бива да приемате на сериозно всички думи и намерения.

Лъв

Днес звездите са благосклонни към вас. Насочете енергията си към действие и може да постигнете успех. Денят е благоприятен за нови познанства и пътувания. Налага ви се да смените обстановката. Изблик на емоции, радост от живота и обаяние правят жените от знака изключително привлекателни. Усилва се вашата дарба да гледате в бъдещето и интуицията ви. Така може да разберете спътника си и да материализирате творческите си желания.

Дева

Днес жизненият ви потенциал притежава тенденция за повишаване. Нарастват вашите творчески възможности, интуиция и сексуалност. Вероятно е днес стари приятели, с които сте скъсали отношения преди време да опитат да подновят връзката си с вас. Проявете великодушие. Не бъдете прекалено амбициозни и търсете компромисно решение. Нещата си идват по местата си. Семейството ви има нужда от вашето внимание.

Везни

Денят е прекрасен за анализ на минали постъпки и начало на нови неща. Днес продължете с диетата в храненето. Намерете време за кратка разходка. Опитайте да се доберете до нужната ви информация. Излишъкът от жизнени сили трябва да използвате конструктивно. Заемете се със спорт или си направете екскурзия с приятели. Вечерта прекарайте със семейството си.

Скорпион

Днес жизненият ви потенциал се повишава. Нарастват творческите способности и интуицията ви. Прекрасен ден за общуване и планиране на нови проекти. Успявате да привлечете единомишленици. Следва да използвате конструктивно жизнените си сили. Вероятността за напредък в личните дела е много голяма.

Стрелец

Денят е посветен за работа на чист въздух, пътувания и планиране на различни неща. Направете сметка на реалните си доходи и необходимите разходи. Само така може да решите ефективно всички битови задачи. Днес опитът и съветите на близки приятели са ви в неоценима помощ. Вслушайте се внимателно в техните думи!

Козирог

Нарастват творческите ви възможности, интуицията и сексуалността. Това е ден на вашия подем. Всичко ви се отдава лесно и носи добри резултати. Вашите достойнства са оценени. Денят обещава да бъде наситен с интересни моменти. Романтичните ви контакти са успешни и повишават самочувствието ви. Не е изключено да се наложи да отделите време на проблемите на близките си.

Водолей

Нарастват интуицията и вашето обаяние. Творческите ви способности са също на ниво. Доброто ви самочувствие се отразява и на околните. Това предизвиква техните комплименти. Все пак е възможно да не оцените някои детайли както трябва и да си внушите излишна самоувереност. Всичко си идва на местата, ако вие сте внимателни към обкръжаващите ви.

Риби

Денят е свързан с материални разходи и противоречия в личния живот. Възможно е неблагоприятно влияние да ви окаже завистта на зложелатели. Но и вашето повишено самочувствие изиграва своята негативна роля в този процес. Отнасяйте се критично към себе си. Не се оставяйте слабостите да ви завладеят. Днес не планирайте срещи с приятели.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари