Дневен хороскоп за 9 юни 2019

0
Виж дневния хороскоп за всички зодии
Виж дневния хороскоп за всички зодии

В неделя бъдете отворени към предложенията на ваши приятели, към покани за ново приятелство или други емоционални преживявания (включително такива с цел някаква обществена или благотворителна дейност).

Днес избягвайте да се товарите с разрешаването на финансови проблеми, тъй като възможностите ви са ограничени. В романтичен план е възможно да се влюбите неочаквано в неподходящ партньор или такъв, който ще остане за кратко време в живота ви. Днес ще сте склонни към непрактични решения на битови или имотни проблеми.

Мъж от семейството ви или от кръга ви приятели ще има нужда от разбиране от ваша страна по важен за неговия личен живот казус. 

Овен

Тази неделя ви очаква ценно запознанство. То дори може да приключи в една доста интимна обстановка. Не се обвинявайте, особено ако не сте обвързани, но не хранете големи надежди за бъдещето на връзката.

Телец

Днес не попадайте в плен на битовизмите. Ако изпитвате непреодолимо желание за покупки, преди всичко надникнете в портфейла си. Направете списък на най-важните неща и не се отклонявайте от него.

Близнаци

Посветете деня може да се отдадете на планиране на лятната почивка. Съобразете се с наличните си средства и с реалността, а не с мечтите си.

Рак

Тази неделя е подходящ за подбиране на подходящи мебели за интериора. Имате нужда от промяна и това е един добър начин за разведряването на всекидневието ви.

Лъв

Тази неделя ще имате възможността да се изявите пред приятелите си. Не е нужно, обаче да правите чудеса, за да им се докажете. Съществува опасност действията ви да се изтълкуват като един вид „подкуп”.

Дева

Това не е подходящ ден за пътуване, особено ако вие сте шофьора. Ако все пак ви се налага, проверете добре дали колата е изправна или ползвайте друг транспорт.

Везни

Тази неделя ще трябва да поработите, за да довършите нещо, важното е да не стоите със скръстени ръце. Пуснете си музика, дори си облечете любимата дреха, за да се чувствате комфортно. Когато се мобилизирате може да направите чудеса.

Скорпион

Тази неделя е добър ден да отидете до любимите си магазини за дрехи и да обновите есенния си гардероб.  Изберете нежните тонове на светло зеления цвят. Той ще ви даде спокойствие и увереност.

Стрелец

Днес се опитайте да не мислите за пари. Ако имате финансов проблем, именно отдалечаването от него ще ви помогне да откриете начина за решаването му. Бъдете оптимисти и отпуснете душата си.

Козирог

Тази неделя добър ден за прочистване на организма.  Опитайте се да прекарате деня на вода с лимон, но само ако състоянието на организма ви го позволява.  Плодовете ще ви дадат необходимата енергия. Може да си останете у дома с книжка в леглото.

Водолей

Тази неделя ваш близък може да ви изненада с подарък или просто ще си намерите нещо на улицата, както се разхождате. Това ще е важен за вас знак, тъй като се двоумите по някакъв въпрос.

Риби

Тази неделя бъдете поощрителни към близките ви. Думите ви ще имат особена ценност и въздействие, така че не пестете похвалите. 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари