Дневен Хороскоп за 8 Октомври 2015

0
Везни и Телци с нови оферти, Деви и Водолеи да не се преуморяват
Везни и Телци с нови оферти, Деви и Водолеи да не се преуморяват

Овен

В четвъртък действайте по-внимателно по задачите си, а и се дръжте по-далече от хора, които вече са разколебали доверието ви в тях. Доста Овни имат повече работа, а и спешна, така че да не пилеят време и да не се месят в чужди дела. Част от знака са склонни да пренебрегват друго мнение, но добрите печалби не са оправдание за такова държане, а и печалбите трябва да харчите по-разумно.

Телец

Този четвъртък вие и Везни получавате оферти за нова делова изява, когато работата ви е интересна, давате всичко от себе си, за да постигнете набелязани цели. Сега Телците да бъдат взискателни и към колеги и партньори, клиентите се взират и в най-малките детайли. Някои в екипа не си дават сметка какво ви струват добрите резултати, но майсторството ви е завидно, ще ви води нагоре.

Близнаци

В четвъртък нещо се разминавате и с находчиви Стрелци, и с изпълнителни Скорпиони. Група Близнаци имат покани за купон с познати, които май трябва да уважат. Вие си преценете дали да зачетете повода, нуждаете се и от отдих, възстановяване. В компанията споделете своите грижи, но внимавайте да не тръгнат клюки, интриги, ще усложнят нещата. Редно е да бъдете по-пестеливи.

Рак

От вторник приключвате изостаналата работа, но пречките сякаш извират. Раците да привлекат колеги и познати, в екип ще се справят по-бързо, ако се вслушват в мнения на другите – ще си спестят и редица грешки. Днес ще подтиквате и близки по-бързо да наваксват забелязаните недостатъци в дела, и по-опитни професионалисти следват темпото. После напрежението се забравя.

Лъв

От днес до неделя нещата ви тръгват добре, мнозина ще са доволни и от печалбите, макар че работата им е доста. Част от Лъвовете разчитат на съдействие на близки и познати, даже лично да не могат да им направят услуга – ще ги свържат с други хора, но точни и навреме. Това е важно, една група се заемат с новаторски идеи, други създават екип, той ще действа най-успешно.

Дева

Този четвъртък вие и Водолеи трябва да се пазите от претоварване, макар че се стремите към по-високи и стабилни доходи. Девите може да се разочароват от колеги и познати, но сега да не решават съдбата на тези отношения. Скоро ще имате по-подходящи условия за осъществяване на бизнес планове и печалби, тогава мислете. Не е време за пътища и резки промени, емоции ви подвеждат.

Везни

В четвъртък и вие като Телците ще получите ненадейни шансове за изява и печалби. Доста Везни отдавна се стремят към промени, но да не проявяват нетърпението си в работата. Едно, че като си правят по-често оценка на делата, ще се предпазват от разни грешки, второ – улавят най-подходящия момент за свои начинания. Е, не взимайте веднага решение по нови бизнес предложения.

Скорпион

Днес не е зле да се вслушвате в някои съвети на Близнаци, предпазливостта е уместна. Група Скорпиони се натъкват на непредвидени трудности, да не споделят лични неща. Шансът е с вас и за работа, ще се справите с пречките, а възстановеното спокойствие вкъщи ви пълни с радост. Отделете повече време за най-близките си дори понякога да ви се струва, че не оценяват жертвите ви...

Стрелец

Сега Близнаци ви внушават да търсите делови възможности за изява и печалби, но вие събирате сериозни рискове в деловата сфера. Стрелците ще се справят с обективните пречки в работата, но да не допускат спорове с хора от по-близкия си кръг. Те има защо да са критични към вас, не е зле да се грижите за обогатяването на знанията и уменията си и после да предявявате претенции.

Козирог

В четвъртък изявите и постъпленията ви много зависят от благосклонността на шефовете, но вероятно ще съумеете да ги привлечете с идеите и дисциплината си. Козирозите ще работят упорито и точно по получените указания на вишестоящите, от временна задача може да си осигурят трайна заетост, доход. Дамите имат покани за купони, днес не е време за флиртове в нова компания.

Водолей

Четвъртък носи добри възможности за изява, но като Деви не бива да се преуморявате. Група Водолеи жънат плодовете на продължителен и упорит труд, нека не забравят да заделят някой лев настрана. Ще ви трябва и за битови нужди, и за вложения в други проекти. Шефовете харесват организаторския ви замах, може да ви възложат по-перспективни и доходни задачи, огледайте се...

Риби

Труден четвъртък, пречки пред реализация на деловите ви планове възникват в последната минута. Рибите да поддържат равномерно темпо, знаят си работата отлично и ще се справят с проблемите добре, макар и малко по-бавно. Някои се притесняват от закъснения в заплащане, други по-мъчно уреждат личните си неща, но няма да се откажат от свои намерения, любовта заздравява връзки.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари