Дневен хороскоп за 6 август 2019

1
Виж дневния хороскоп за всички зодии
Виж дневния хороскоп за всички зодии

Повече ангажименти ще ви очакват във вторник, когато и обстоятелствата ще бъдат по-благоприятни за тяхното изпълнение.

Това особено важи за имуществените ви и материални дела. Конфликт със син, внук или друг млад човек може да помрачи настроението ви или да бъде причина за противоречия с други хора (от семейството или официални лица). Днес приемайте внимателно информация или предложение от финансов характер. Не се впечатлявайте от възможността да спечелите нещо, без усилия, защото няма такива стойностни успехи в живота. В повечето случаи такива успехи носят временни дивиденти и болезнени загуби, по-късно във времето.

Изненадите днес по някакъв начин ще бъдат свързани с хора от семейството ви или с роднини. 

Овен

Днес ще се занимавате с въпрос, който касае финансите или собствеността ви. Може да се наложи да върнете пари, които сте взели назаем. Ако ваш приятел ви създава проблеми, сега е моментът да обсъдите ситуацията с него и да прецените кой е прав и кой – крив.

Телец

Днес разчитайте на похвалите и овациите на хора, оценяващи това, което правите. Тяхната подкрепа ще повдигне духа ви и ще почувствате, че има на кого да разчитате. Тези, които ви използват обаче, нямат никакъв шанс и вероятно ще разберат, че няма как да разчитат на вашето благоволение.

Близнаци

Ако днес си мислите, че нещата се случват твърде бавно, не обвинявайте другите. Може би няма да бъде лесно да постигнете това, но бъдете по-търпеливи и за всичко изчаквайте подходящия момент. Заемете се с разрешаването на някои практически и делнични въпроси.

Рак

Днешният ден е особено подходящ да се заемете с финансите си и да ги преразпределите така, че парите да отидат по предназначение. Ако имате собствен бизнес, денят може да се окаже ключов в някакво отношение – да получите ценна информация или да проведете важен разговор.

Лъв

Днес може да обсъждате въпрос, свързан с лични или служебни взаимоотношения. Денят предлага чудесна възможност да коментирате ситуацията с определен човек, да намерите най-удачното решение или да търпите развитие. Ако някой от двама ви не се заинати, вероятно ще се разберете.

Дева

Днес се погрижете за здравето си, а ако сте изморени или настроението ви е лошо, дайте си почивка, защото е възможно силните емоции или преумората да ви се отразят негативно. Каквото и да правите, водете се от желанията си и не подценявайте това, което вършите и давате на другите.

Везни

Днешният ден е чудесен да поработите по проектите, на които държите – и да постигнете добри резултати. Не бързайте, бъдете последователни и проявявайте голямо търпение. Ако ви предстои някаква изява, късметът ще бъде на ваша страна. Ще покажете на света на какво сте способни.

Скорпион

Днес ще изпитвате потребност да разчитате на лоялността на близките си хора, а ако някой не реагира както очаквате, доверието ви ще бъде предадено. Ако обаче държите на връзката си с този човек, може би ще е по-мъдро да споделите как сте се почувствали, а не да таите всичко в себе си – рано или късно отровата ще излезе.

Стрелец

Денят е чудесен за срещи, разговори и за делова кореспонденция. Спокойни сте и това ще ви помогне да поддържате диалога и да отстоявате интересите си. Моментът не е подходящ да установявате нови взаимоотношения, но късметът ще е с вас, ако искате да заздравите вече съществуващи лични и делови връзки.

Козирог

Добре би било през днешния ден да се погрижите за материалното си положение – да помислите как да разпределите финансите си и да планирате бъдещите си разходи. Не правете необмислено скъпи покупки, защото после може да останете без пари. Не експериментирайте и залагайте на сигурното.

Водолей

Днес страстите от предишните дни ще се поуспокоят и ще мислите по-трезво. Концентрирайте се върху това, което работите, и влагайте повече усилия. Може у вас да се появи усещането, че всичко се случва по-бавно от очакваното, но имайте търпение – това, което постигнете, ще е трайно.

Риби

Денят е благоприятен за вас, защото ще успеете да подредите ангажиментите си и да ги степенувате по важност. Ако имате да решавате личен или служебен проблем, който изисква работа с документи, събиране на информация или разрешаване на правни въпроси, сега е моментът да се заемете с това.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари