Дневен хороскоп за 25 декември 2022

1
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия

В неделя ви предстои да срещнете с близки или интересни хора

В любовта прояви на ревност или противопоставяне могат да създадат напрежение в отношенията ви. Избягвайте паника или стрес в днешните си преживявания.

Днес може да имате съновидение или други преживявания свързани с човек от Отвъдното. Бъдете внимателни в спорове, в които ще бъдете водени единствено от собствените си емоции и желания.

За жените денят носи ангажимент или преживяване с близка жена.

За мъжете днес ще бъде важно да намерят време за разговор или среща с близък човек или с приятел, които живеят в друг град или държава. Като цяло този празничен ден носи необходимост от по-сърдечно общуване с деца и с млади хора, както и полезни занимания, действия свързани с тях.

Овен

През първия ден от Коледа нека спокойствието и хармонията станат ваши верни спътници. Не забравяйте да споделите обичта си с близките ви хора.

Телец

През този празничен ден дарете красота и уют на любимите ви хора. Направеното днес ще ви донесе много късмет.

Близнаци

През този ден не пестете добрите думи за своите близки и приятели. Споделете красотата на чувствата си с тях.

Рак

През този ден не се колебайте да прегръщате повече любимите си хора. Обещайте си да го правите по-често не само по празниците.

Лъв

През този ден нека всичко, което правите да ви носи удоволствие. Бъдете задружни и не забравяйте да предложите помощта си на близките ви.

Дева

През този ден бъдете верни на най-доброто от вас. Имате важна задача – да бъдете опора на близките си, не я забравяйте.

Везни

Тази Коледа ще се случат много чудеса за вас. Не забравяйте да благодарите от сърце и да споделите щастието си с любимите ви хора.

Скорпион

Тази Коледа си дайте обещание и не се отказвайте от него. Направете план за негово изпълнение през годината.

Стрелец

Тази Коледа дайте повече възможност да останалите да ви покажат какво мислят и чувстват към вас. Ще останете приятно изненадани.

Козирог

Денят ще ви даде възможност да блеснете сред близките си с невероятните си идеи. Побързайте да реализирате някои от тях в близките дни.

Водолей

Тази Коледа си пожелайте нещо истински от сърце. То непременно ще се сбъдне особено ако е свързано с положителна промяна у вас.

Риби

Тази Коледа може да си помечтаете по-смело от обикновено. Ще бъдете приятно изненадани да видите колко много от нещата ще се сбъднат.

Честита Коледа на всички, които празнуват този светъл празник!

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари